Skip to main content

Goedendag,

 

Ik heb momenteel 2 abonnementen lopen bij KPN.

Een op mijn huidige adres (Alles-in-een-standaard) en een nieuw afgesloten abonnement (Hussle) voor onze nieuwbouwwoning.

Tijdelijk hebben we dus 2 abonnementen lopen. Mijn huidige abonnement zal ik opzeggen na verhuizing.

 

Op mijn huidige abonnement heb ik een extra email adres toegevoegd aan het standaard email adres van KPN.

 

Mijn vraag is: wat gebeurt er met dit adres bij opzeggen van mijn huidige abonnement, terwijl het nieuwe abonnement doorloopt. Neem ik het email adres mee naar het volgende abonnement? Ik wil natuurlijk hetzelfde adres behouden en alle mail meenemen….

 

Kunt u me aangeven hoe dit zit?

 

mvg

@KoenvE :

Je kunt jouw emailadres nu al laten overzetten naar jouw nieuwe emailabonnement. Vul klantnummers, emailadressen etc. van jouw huidige en nieuwe abonnement in bij “Privé gegevens” bij jouw profiel hier op het forum. Maak ook duidelijk welk emailadres van welk abonnement(/klantnummer)  en naar welk abonnement verplaatst moet worden. Dan kunnen de moderators jouw verzoek doorsturen naar de specialisten van de KPN.

Jouw huidige abonnement kan niet zonder een emailadres dus je zult daar ook nog een nieuw emailadres moeten aanmaken bij jouw huidige abonnement.


Hoezo kun je niet zonder een e-mail adres, ik heb alle adressen verwijderd en geen KPN adres meer actief.


Hoi @KoenvE . Welkom op het forum.

Ik wil graag voor je kijken of dit een haalbare kaart is. Daarvoor heb ik wel alle gegevens nodig (zoals @Willy22 als aangaf).

Kun jij je profiel aanvullen en mij dan hier een seintje geven?


@Erwin_ 

@KoenvE 

Ik neem aan dat dit overzetten geen probleem is als bijv. de naam en bankrekeningnummer bij beide abonnementen hetzelfde zijn ? Anders gaat het (misschien) een probleem worden.


Ik verwacht het ook niet. Als de contractant hetzelfde is voorzie ik geen problemen. Ik houd nog wel een slag om de arm, soms is het een tikkeltje complexer. 

Ik hoop van je te horen/lezen, @KoenvE 


@KoenvE . Ik heb je privéberichtje gekregen. Laat je mij hier even weten wanneer het nieuw abonnement actief wordt? Dan ga ik direct voor je aan de slag. 


Hoi Erwin,

 

de verbinding is vandaag opgeleverd. De klantnummers van huidige abonnement en nieuwe abonnement heb ik ingevuld in mijn profiel.

 

Zou je naar mijn vraag willen kijken? Mocht je nog vragen hebben, ben ik ook telefonisch bereikbaar natuurlijk.

 

Alvast bedankt,

 

mvg

 

Koen


Hoi @KoenvE . Ik heb toch een ander voorstel.

Het lijkt mij verstandig dat we pas jouw e-mail box gaan verhuizen op het moment dat jij je huidige abonnement hebt opgezegd. 

De reden hiervoor is dat de box die je wilt verhuizen de hoofd e-mail box van jouw account is. Nu is het zo dat je hele abonnement als het ware ‘onder’ jouw hoofd e-mail box hangt. In het verleden was het zo dat als je de hoofdbox verwijderde, je daarmee ook het abonnement beëindigt. Dit willen we natuurlijk voorkomen.

Als jij je huidige abo opzegt, blijft de e-mailbox sowieso nog 3 maanden bereikbaar. Dat geeft ons tijd genoeg om de box op dat moment te verhuizen.

Mijn advies: geef mij een seintje zodra je volledig overgaat naar de nieuwe woning. Ik zorg dan dat je box overgezet wordt. 


Voor de meelezers. @KoenvE  gaf via privébericht aan dat hij verhuisd is en het oude abonnement is opgezegd.

Het e-mail adres is vervolgens succesvol overgezet.