Skip to main content

Goedemiddag installeren hetnet mail lukt niet op mijn nieuwe ipad. Zowel pop als imap geeft als melding dat wachtwoord voor hetnet niet is opgegeven in instellingen terwijl dit wel zo is. Wat gaat hier mis?

 

Hallo @Joostvanb 

 

Je moet zowel bij inkomende als uitgaande mail je accountgegevens invullen, heb je dat voor de uitgaande mail ook ingesteld?

Je kan op de toestelpagina jouw iPad selecteren, daar eerst kiezen voor e-mail handmatig instellen en dan kiezen voor KPN/ Planet/ HetNet (IMAP, geadviseerd).

Als je die stappen volgt zou moet het lukken.


Goedemorgen dank je wel voor je reactie. Ja dat heb ik voor beide ingevuld. Het begint al gelijk bij de eerste aanmelding bij het aanmaken. Daar krijg ik de melding dat het wachtwoord niet is ingevuld terwijl dat wel zo is. 

 


Lukt het wel om andere email adressen toe te voegen, ik zie de laatste tijd steeds vaker dat het niet lukt met Apple mail.

Je zou ook kunnen proberen of het wel lukt met de outlook app: https://apps.apple.com/nl/app/microsoft-outlook/id951937596?platform=ipad

Je kan natuurlijk ook contact met Apple Support opnemen, misschien dat die een oplossing hebben: https://support.apple.com/nl-nl/contact