Skip to main content

Sinds de vernieuwing van het e-mail programma ervaar ik diverse problemen o.a. de traagheid waarmee e-mails openen en het verwijderen ervan. Wat echter de meeste ergernis veroorzaakt, is het bericht dat diverse malen op een dag onderin beeld verschijnt n.l.  “KPNmail reageert niet vanwege langlopend script” met daarbij "Script stoppen”. Bij het aantikken van "Script stoppen” wordt je dan weer teruggestuurd naar het inloggen van je e-mail. Dit schiet natuurlijk niet op zo en kost behoorlijk wat extra tijd bij het doornemen van de e-mail berichten. Voor de vernieuwing van het e-mail programma heb ik hier nooit last van gehad en kwamen dezelfde berichten wel gewoon binnen. Ik was eerst heel blij dat er een nieuw e-mail programma kwam omdat het oude programma behoorlijk traag was, maar dit nieuwe programma is nog een stapje erger dan wat het was.

Admin: titel aangevuld i.v.m. vindbaarheid.

Dag @RiaP. Dank je wel voor je bericht hier. Volkomen logisch dat je bij de vernieuwing van webmail verbetering(en) verwacht. Ik kan me dan ook wel voorstellen dat je baalt. Als ik het goed begrijp werkt het openen en verwijderen van e-mails erg traag. Welk e-mailprogramma (+ versie) gebruik je? Ervaar je dit probleem ook in KPN Webmail?

Je kunt eerst de volgende stappen uitvoeren om dit op te lossen:

Verder wil ik je vragen je postcode/huisnummer, e-mailadres, klantnummer en de naam van de contracthouder alvast in te vullen in je profiel.

 


Hallo @Natasja ik zie dit verschijnsel ook af en toe in de (nieuwe) webmail.

Ook ik krijg (gelukkig maar heel af en toe) de melding “lang lopend script” en ook bij mij is de response incidenteel even traag. Dan blijft het ‘wieltje’  rechtsboven alsmaar doordraaien.

Dit treedt eigenlijk pas recent op, misschien een capaciteitsprobleem nu iedereen gemigreerd is?

 

 

 


Goed dat je dit aangeeft, @RBxx. Ik heb navraag gedaan bij een specialist en die geeft aan het signaal niet te herkennen. Het probleem speelt met Webmail zelf? Werkt het in een andere browser wel goed? De melding in kwestie lijkt voornamelijk bij IE voor te komen. 


Hallo @Natasja het was gelukkig maar heel af en toe dat ik er last van had (Windows 10 met Edge). Het was inderdaad bij webmail gebruik. Ondertussen gebeurt het niet meer, als het terugkomt hoor je het.


Dag @RBxx. Duidelijk! Goed om te lezen dat het nu niet meer gebeurt. Houd me vooral op de hoogte. :slight_smile:


Reageer