Skip to main content

Hallo allemaal,

sinds 31 oktober ben ik overgestapt naar KPN (vanaf Ziggo) Ik heb een kpn-id aangemaakt (al voordat ik ben overgestapt) en daar kan ik overal mee inloggen. BEHALVE op kpnmail.nl om een nieuw hoofd e-mailadres aan te maken. Kan dit kloppen? Of is het tijd om te gaan bellen?

Hallo @HJvanEijk 


Het kan i.d.d. even duren voordat je email adressen kan aanmaken.
Heb je al wel je thuis internet abonnement kunnen koppelen aan je KPN ID?
Dat is nodig om een email adres aan te kunnen maken.
Email adressen aanmaken kan via deze link: https://email.kpn.com


Ja, zoals ik al zei kan ik overal inloggen. Ik kan mijn gegevens zien en mijn producten. Maar met hetzelfde ID inloggen op https://email.kpn.com lukt dus niet. Dan krijg ik een ‘Deze gebruikersnaam en/of wachtwoord is niet bekend. Wachtwoord vergeten?’ melding.


Dan is het nog niet doorgezet naar dat systeem en moet je i.d.d. nog even wachten voordat je email adressen kan aanmaken, na een week zou het normaal zeker moeten lukken.

 


Hoi @HJvanEijk, welkom bij ons op het forum en welkom bij KPN 🙂 We zijn weer een paar dagen verder dan toen je het probeerde. Is het inmiddels gelukt om een e-mailadres aan te maken?


Nee, ik kan nog steeds niet inloggen met mijn KPN-id op  https://email.kpn.com Ik krijg steeds dezelfde melding ‘Deze gebruikersnaam en/of wachtwoord is niet bekend. Wachtwoord vergeten?’ Het is nu zeven dagen geleden dat ik ‘officieel’ ben overgestapt. Mijn KPN ID had ik ruim daarvoor aangemaakt.


Nee, ik kan nog steeds niet inloggen met mijn KPN-id op  https://email.kpn.com 

Kunt u wel inloggen op MijnKPN en ziet u dan de facturen van uw thuis abonnement? (dus niet mobiele abonnement indien u de heeft)


Nee, ik zie daar alleen maar informatie over mijn telefoon abonnementen en de rekeningen daarvan,


Dan moet je eerst je thuis internet abonnement toevoegen via Product toevoegen, anders kan je geen emailadressen aaanmaken en beheren.

Dat stond toch ook in mijn eerste reactie.


Als er helemaal niets te zien is van het Thuis abonnement klinkt het inderdaad alsof dat abonnement nog niet is gekoppeld aan MijnKPN. Zou je dat eerst kunnen proberen @HJvanEijk, en daarna kijken of het aanmaken van een e-mailadres lukt?


Hoi allemaal, eindelijk is het gelukt. Ik heb het thuisabonnement gekoppeld aan mij MijnKPN en toen kon ik wel inloggen en een e-mail adres aanmaken. Bedankt voor jullie hulp en geduld. Ik heb mijn hele leven (35+ jaar) bij casema/ziggo gezeten dus is het even wennen aan KPN.

Met vriendelijke groet,

Henk Jan.


Helemaal goed, fijn dat het daarmee nu toch gelukt is! 🙂

Mogelijk was het aanmaken van het e-mailadres eerder ook wel mogelijk, maar konden we dat hierdoor niet zien. Veel plezier met het nieuwe adres en als we nog iets voor je kunnen doen.