Skip to main content

Mijn vrouw heeft eerder dit jaar haar hetnet-adres opgezegd en voor hotmail gekozen. KPN zegt toe dat de mail die op hetnet binnen blijft komen doorgestuurd wordt. Dat gebeurde tot nog toe ook netjes. Maar vandaag bleek ineens dat mails naar het oude hetnet-adres bouncen. Wat zou de oorzaak kunnen zijn, en wat valt er aan te doen?

Heeft ze wel een apart mailabonnement aangevraagd? Ik geloof dat als je opzegt, dat het dan ook echt weg is. 


@Dingeman van Wijnen 

Een KPN emailaccount blijft na opzegging van het abonnement nog 6 maanden actief. Dit geeft de gebruiker nog voldoende tijd om de wijziging van emailadres aan iedereen door te geven. Daarna wordt het account compleet verwijderd incl. de emails.

Bij opzegging van het abonnement had je het oude abonnement in een “email only” kunnen laten omzetten. Nu is dat niet meer nodig.

Heb jij een KPN abonnement ? Dan hoeft jouw vrouw helemaal niet haar abonnement op te zeggen en dan kan zij ook bij de KPN blijven. Dan moet je bij jouw abonnement een nieuw emailaccount aanmaken. Dit kan alleen nog maar met xxxxx@kpnmail.nl  Maar daar kun je wel dat hetnet emailadres als een alias aanhangen.


Hoi @Dingeman van Wijnen welkom op de KPN Community. Wat @AriënC en @WMG-N klopt inderdaad, na het beëindigen van het abonnement loopt het e-mailadres nog even door zodat je zaken kunt aanpassen. Dit loopt echter niet onbeperkt door tenzij je een apart e-mailabonnement afsluit.  


@Dingeman van Wijnen 

Hoelang geleden heeft jouw vrouw dat abonnement opgezegd ?


Reageer