Skip to main content

Ik heb nu het nieuwe outlook mail op laptop hoe krijg ik kpn mail weer terug op laptop?

Hallo @BenAjax 

 

Je kan gewoon een nieuw account toevoegen en na invullen van je naam, e-mailadres en wachtwoord zoekt new outlook zelf de juiste instellingen op.

Houd er wel rekening mee dat als je new outlook gebruikt al je mail opgeslagen wordt bij Microsoft, als je aan je privacy hecht dan kan je dat programma dus beter niet gebruiken.
 

Een betere optie waarbij je mail alleen lokaal wordt opgeslagen is Thunderbird, daar gaat het instellen ook vrijwel automatisch.
KPN heeft daar ook een handleiding voor: https://www.kpn.com/service/ugs/instellen-e-mail-laptop-pc


Of gewoon de webmail gebruiken @BenAjax :

https://webmail.kpnmail.nl/mail/logon.asp

 


Hoi @BenAjax. Welkom op de community! Ik zie dat je inmiddels al verder bent geholpen door @GeSp en @JanD, waarvoor dank! Is het nog gelukt om jouw e-mail adres in te stellen in Outlook? 


Nee ik wil graag stap voor stap geholpen worden want ik ben niet erg goed in pc problemen.  Ik wil nog steeds mijn kpnmail integreren in Outlookmail


@BenAjax Heb je al eens op het linkje uit het bericht van @GeSp geklikt? Nadat je hierop hebt geklikt kan je kiezen voor het e-mailprogramma dat je hebt op jouw laptop en krijg je stap-voor-stap te zien hoe je het e-mail adres kan instellen. 


Reageer