Skip to main content

Ik heb ivm een verhuizing in april mijn oude KPN abonnement opgezegd en daarbij blijven mijn oude emailadressen nog een aantal maanden werken.

In July heb ik  een nieuw abonnement afgesloten (Hussel) op een nieuw adres met een nieuw KPN-ID (geen hetnet maar een gmail adres).

Kan ik nu mijn oude email adressen g…..@hetnet.nl en c….@hetnet.nl  weer koppelen aan mijn nieuwe KPN-abonnement 

Hoe kan ik dat regelen.

Gert Harmsen

@gertharmsen 

Vul jouw profiel hier op het forum volledig in. Vermeld bij “Opmerking (prive)” ook de gegevens van dat andere abonnement volledig in. Maak daar ook goed duidelijk welke mailboxen van welk klantnummer naar welk klantnummer moeten worden verplaatst. Als dat gebeurt is plaats dan hier een nieuwe reactie en wacht op de reactie van een moderator. De moderator kan die mailboxen verplaatsen of de opdracht naar een KPN specialist doorsturen.


Ik heb het profiel geupdate en de informatie van het oude contract (klantnummer) toegevoegd. Tevens aangegeven welke 2 email adressen overgezet moeten worden.


Hallo @gertharmsen, welkom op het KPN Forum!

Hier kan ik je zeker bij helpen. Ik zie dat je op advies van @Willy22 al heel wat gegevens in jouw profiel hebt ingevuld, super fijn! Als je de laatste 3 cijfers van het bij ons bekende rekeningnummer nog kunt toevoegen aan de persoonlijke opmerkingen, dan ga ik dit voor je in orde maken.


Ik heb de laatste 3 cijfers van mijn rekening nummer toegevoegd.


Bedankt! Ik zie dat 1 van de e-mailadressen (ca****@hetnet.nl) het hoofde-mailadres van een mailbox is. Deze kan ik niet direct verplaatsen. Maar daar is een oplossing voor.

Het andere e-mailadres (ge***@hetnet.nl) is een alias en kan ik wel verplaatsen. Maar dat lukt op dit moment niet omdat er nog geen mailbox actief is onder jouw nieuwe klantnummer. Ik wil je vragen deze aan te maken en mij dan een seintje te geven. Dan zorg ik dat jouw e-mailadressen alsnog wordt verplaatst.


Ik heb twee email adressen aangemaakt. gert…...@kpnmail.nl  and caro…...@kpnmail.nl

Kun je ze aan deze twee emailadressen koppelen. Je snapt vast wel, welke aan welke ;-)

 


Top, thanks. gert**@hetnet.nl hangt onder gert**@kpnmail.nl. Het andere e-mailadres heb ik mijn collega's voor moeten vragen om deze te verplaatsen. Dat zal zo snel mogelijk gebeuren.