Skip to main content

Hallo, ik ben een paar maanden geleden na 27 jaar van ‘xs4all’ naar Freedom gegaan maar ik zou na enig gedoe met de helpdesk mijn e-mailadressen die ik ook al 27 jaar heb behouden, het zou worden overgezet naar een pack-abonnement. Nu krijg ik ineens bericht dat binnen 2-4 weken mijn xs4all-adressen worden opgeheven! Dat zou een redelijke ramp zijn en bovendien heb ik het nog exgpliciet gevraagd bij het gesprek, is het nu goed, moet ik nog iets bevestigen of zo, nee het was geregeld. Niet dus. Kan hier nog iets aan gedaan worden? Ik kan de helpdesk ook nog wel bellen maar daar heb ik dus slechte ervaringen mee, vandaar dat ik het maar even hier probeer. Mail wordt ook niet beantwoord. Alvast dank, met vriendelijke groet, een oude trouwe ex-klant

Zou ik svp een reactie van een moderator kunnen krijgen? De telefonische helpdesk heeft me de vorige keer bevestigd dat na de overstap naar Freedom mijn e-mail zou worden overgezet naar een Xs4all Pack-abonnement a 15,25 per maand, geen e-mail only van 7,50 want dat gold alleen voor kpn-klanten, oke geen probleem. Maar dat is dus vervolgens niet gebeurd.

Het behoud van die e-mailadressen is wel essentieel, mijn zakelijke adres zit erbij en mijn hersteladres voor werkelijk alles van de afgelopen 27 jaar, vrienden die me enkle zo kunnen bereiken etc.

Forumprofiel heb ik ingevuld, ik handel het liever schriftelijk af dan telefonisch zoals u misschien begrijpt.

In de hoop op een snelle reactie,

met vriendelijke groet,

  1. Sanders

Bel hiervoor de klantenservice van XS4ALL. Via 020-3987666 . (telefonisch is absoluut het snelst!)

http://xs4all.nl → 

https://www.kpn.com/service/xs4all.htm

Hier en via 0800-0402 heb je de klantenservice voor kpn abonnementen. Niet voor oude xs4all abonnementen.

Informatie over behouden email adressen bij overstappen:

https://www.consumentenbond.nl/internet/e-mailadres-overstappen-provider

 

Waarom ben je overgestapt? XS4ALL was al zo'n 15 jaar van kpn. En het enige verschil nú is dat er geen nieuwe xs4all abonnementen genomen kunnen worden. Voor de oude is, ook technisch, niets veranderd.


Goedemiddag @xsklant en welkom hier op ons forum :)

Duidelijk verhaal en ik begrijp de situatie (en urgentie)! Zoals @PeterG al aangeeft, moeten we je hiervoor vragen om contact op te nemen met XS4ALL (020-3987666). Vanuit daar kunnen ze je hier verder bij helpen. Indien mogelijk had ik het graag zelf verder voor je opgepakt alleen heb ik geen inzicht in deze oude mailadressen van XS4ALL, het spijt me!