Skip to main content

Hoi Hoi, 

Ik heb me nooit gerealiseerd dat het nodig zou zijn. Maar heb een mail gehad van KPN dat door de verhuizing en het ontvangen van een nieuw klantnummer, mijn oude mailadres en aliassen vervallen. Ik zou deze graag behouden. In ieder geval 1 ervan is nogal noodzakelijk. 

Hoe koppel ik het mailadres van mijn oude klantnummer/adres aan mijn nieuwe klantnummer en nieuwe adres? 

Hoor graag hoe het moet gebeuren. 

 

Met vriendelijk groet, 

 

Roy en Joyce Kersten

@RoyceKersten

Waarom is er verandering van klantnummer ? Hebben jullie een ander type abonnement ?

Ik neem aan dat jullie 2 of meer mailboxen hebben ? 

Zorg ervoor dat bij jouw profiel hier op het forum jouw naam, adres, woonplaats en klantnummers (oud en nieuw) staan. In jouw geval zou ik vragen om de mailboxen te laten verplaatsen. Maak goed duidelijk (bij “Opmerkingen") welke mailbox(en) van welk klantnummer naar welk klantnummer moet(en) worden verplaatst. Als dat gebeurt is plaats dan hier een nieuwe reactie en wacht op de reactie van de moderator. De moderator kan jullie verzoek uitvoeren of doorsturen naar een KPN specialist.


Hi @RoyceKersten, wat @Willy22 aangeeft klopt als een bus, we kunnen je mailboxen verhuizen van het ene naar het andere klantnummer 🙂

Zou je daarvoor je gegevens in willen vullen in je profiel en hier een seintje geven als je dat hebt gedaan? Je mag het naast je persoons- en adresgegevens (zowel oud als nieuw) ook de mailadressen waar het om gaat noteren, dit kan in het opmerkingenveld onderaan!


Hoi @Maja_ ,
Bedankt voor je reactie. Het zou inderdaad fijn zijn als de mailboxen verplaatst kunnen worden. Ik heb  het profiel aangepast. Het nieuwe klantnummer staat erin. Ik weet niet of je het oude klantnummer kunt zien (***)?

Ik hoop dat het lukt zo. 

Met vriendelijke groet, 

Royce

 

Admin: gegevens verwijderd i.v.m. privacy


@RoyceKersten

Je moet zowel het oude als het nieuwe klantnummer bij “Opmerkingen” bij jouw profiel invullen. Niet hier op het forum. Zie ook mijn eerste antwoord in dit topic.


profiel weer aangepast.


Zou je eens in willen loggen bij je MijKPN account met je nieuwe klantnummer @RoyceKersten? Als het goed is, staan de mailboxen daar nu bij! Als het niet goed is, moet ik even verdere actie ondernemen 😉 Hoor graag wat de stand van zaken is!


Ik heb geen reactie meer van je gezien en hoop dat dit inhoudt dat het gelukt is. Mocht ik dat niet bij het juiste eind hebben, trek dan vooral weer aan de bel!