Skip to main content

heb telfort emailadres , kan wachtwoord niet wijzigen en heb geen KPN account, hoe moet dat


Admin: titel aangevuld i.v.m. vindbaarheid + topic verplaatst naar juiste board

Hoi @Karloostenrijk 
Zonder KPN-account kun je dat ook niet wijzigen en kun je zelfs geen emailadres hebben van o.a. telfort.nl
Misschien heb je het ooit eens gehad, maar als je weggaat en geen emailadres-only account hebt genomen dan verdwijnt het na 6 maanden en kun je het helemaal niet meer gebruiken.

Ben je overgestapt van Telfort na KPN dan kunnen ze je wel helpen, vul dan vast je klantnummer(s) en Postcode en huisnummer en telefoonnummer in je forumprofiel, wat alleen zichtbaar is voor KPN en voor jou, dan kunnen ze je sneller helpen.

Dus niet hier plaatsen maar in de link die je kunt aanklikken.

 


@Karloostenrijk

Je hebt hier een profiel kunnen aanmaken en dus heb je waarschijnlijk wel een (Telfort / KPN) klantnummer. Dan kun je misschien wel een KPN ID aanmaken. Heb je dat KPN ID dan kun je daar jouw wachtwoord aanpassen.

Er kan ook nog iets anders aan de hand zijn. Wat staat er achter het @ teken bij jouw emailadres(sen) ? Hoeveel tekens heeft jouw (oude) Telfort wachtwoord ? Zijn dat er 8 of 9 ? Bij de KPN moet een wachtwoord tenminste 10 tekens hebben.


Goedemorgen @Karloostenrijk,

Is het inmiddels gelukt om het wachtwoord van je Telfort e-mailadres te wijzigen? Zo niet, heb je dan wellicht iets aan het volgende topic:
 

Â