Skip to main content

Ik krijg steeds een melding dat de instellingen voor het account hetnet verouderd zijn. Ik heb nog een heel oud hetnet-mailadres. Ik heb m'n wachtwoord al gewijzigd en account herstellen geprobeerd, maar dit helpt niet. En aanmelden bij het nieuwe Outlook lukt ook niet. Weet iemand raad?

Zie onderstaande link voor mogelijke oplossingen @Rewbarbcrumble 

gebruik de SMTP- en IMAP-instellingen van KPN en zet authenticatie/verificatie aan binnen je mailprogramma. Dit is sinds enige maanden voorschrift om veiligheidsredenen.

 


Ik heb bij de instellingen van KPN de authenticatie/verificatie aangezet maar krijg nog de melding


@Cees Luijsterburg 

Dit wil ook nog wel eens helpen: Hoeveel tekens heeft jouw wachtwoord (als je een oude emailadres hebt) ? Dit moet minstens 10 tekens zijn.


@Cees Luijsterburg

Als je in het (verre) verleden een emailadres hebt gekregen is het zeer goed mogelijk dat de KPN speciaal voor dit soort gevallen (bijv. oude emailadressen) nog oude software heeft draaien die dit mogelijk maakt. Dan is het waarschijnlijk dat de KPN - stukje bij bij beetje - die oude software verwijdert. Als gevolg daarvan moet je dan ook de gegevens in jouw emailprogramma(s) aanpassen. Het 1)) aanpassen van het wachtwoord en het 2)) instellen van verificatie/authenticatie kan daar een onderdeel van zijn.

https://www.kpn.com/service/mobiel/instellen/hulp-bij-instellen.htm

https://www.kpn.com/service/ugs/instellen-e-mail-laptop-pc