Skip to main content

Op 30 december 2021 is glasvezel TV + Internet aangesloten. De monteur had geen tijd/er was storing om mijn emailadres in te stellen. Ook nu lukt dit niet. Kan ik stap voor stap hulp krijgen aub? Niet fraai voor een nieuwe klant!

Hallo @Carla Blom , op de installatie dag zelf kun je inderdaad nog geen email account aanmaken, maar pas na een paar dagen,  zou nu wel moeten kunnen.

Succes.

 


Goedemorgen en welkom op het forum @Carla Blom, heb je inmiddels al wel een KPN e-mailadres? Zo niet, dan kun je die aanmaken met behulp van de volgende instructie: https://www.kpn.com/service/internet/e-mail/e-mailaccount-of-adres-aanmaken-of-opheffen.htm
Als dat gebeurd is, kun je vervolgens op 2 manieren het e-mailadres gebruiken: Via de KPN webmail of via een e-mailprogramma. Het e-mailprogramma kun je met behulp van de volgende instructie gaan instellen: https://www.kpn.com/service/internet/e-mail/instellen-laptop-pc.htm


Hoi @Jeroen_dB, dank je wel. Het lukt niet eens om een KPN e-mailadres te maken. Hij blijft zeggen: vul aub een geldig emailadres in. Kan ook niet als ik nog een nieuw emailadres maak.  Op de pagina van KPN.com blijft onder “Overzicht” alleen maar bewegende strepen staan. “Overzicht laatste facturen” doet het wel. Naar “Profiel” kan ik wel en daar staat ook mijn oude emailadres (niet van KPN) vermeld.

Dat heeft de monteur van KPN ingesteld want een bericht van KPN had daar eerst naartoe gestuurd moeten worden.

Anyway ik vind dit behoorlijk vervelend want morgen 1 week geleden glasvezel KPN genomen en ben alleen maar blij met de TV, die doet het super. 


Hallo @Carla Blom , op de installatie dag zelf kun je inderdaad nog geen email account aanmaken, maar pas na een paar dagen,  zou nu wel moeten kunnen.

Succes.

 

Dank je @JanD, maar helaas nu nog steeds niet.