Skip to main content

Ik wil mijn kpn e-mail adres wijzigen/ veranderen in een ander kpn e-mailadres. Kan dit?

Hallo @gaia 

 

Je e-mailadres wijzigen kan niet, als het een e-mailaccount is dan kan je die alleen verwijderen, dan ben je ook alle mail in die mailbox kwijt.
Je kan dat nieuwe e-mailadres ook  als extra e-mailadres (alias) aan je huidige e-mailaccount koppelen en dat nieuwe e-mailadres gaan gebruiken, in webmail kan je die dan als Standaard e-mailadres instellen.
Als je huidige e-mailadres al een extra e-mailadres is dan kan je hem wel verwijderen en gelijk je nieuwe e-mailadres aanmaken als extra e-mailadres, de mail blijft dan wel staan in het e-mailaccount.

 

Een andere optie is om een nieuw e-mailaccount aan te maken, je mag in totaal 6 e-mailaccounts aanmaken.
Je kan dan via een mailprogramma je mail kopiëren of verplaatsen van je oude mailbox naar je nieuwe mailbox, daarna kan je dan je oude e-mailaccount verwijderen.

 

Zie hier voor meer uitleg over het verschil tussen e-mailaccounts en e-mailadressen en hoe je ze aanmaakt: https://www.kpn.com/service/internet/e-mail/e-mail-webmail-e-mailaccount-en-e-mailadres.htm


@gaia 

Veranderen kan niet. Je kunt wel dat nieuwe emailadres als een alias aan een bestaand email-account hangen of een nieuw emailaccount maken.

Dan kun je d.m.v. berichtregels email aan dat oude emailadres naar een speciale map in jouw emailprogramma laten sturen zodat je weet wie je nog een adreswijziging moet sturen.