Skip to main content

Goedemiddag,

Ik heb een Telfort mail-account met diverse emailadressen, waarvan er 1 gehackt is. Ik kreeg van KPN een mail met een linkje naar de site van KPN, om daar een nieuw wachtwoord in te stellen. Na het invullen van mijn (nieuwe/KPN)-klantnummer krijg ik de melding dat ik niet via mijn eigen KPN aansluiting verbonden ben en dus op een andere manier (via Mijn KPN) het wachtwoord opnieuw moet instellen. Op Mijn KPN kom ik het (Telfort) emailadres niet tegen en ondanks de hulp van een chat-medewerker lukt het niet om het Telfort-account aan Mijn KPN te koppelen. Heeft iemand een tip voor mij ? Ik ben na uren rondjes draaien op zowel de site van KPN als via de telefonische klantenservice inmiddels de wanhoop nabij !

Bij voorbaat dank voor jullie tips !

Hallo @Oceanis maak een KPNID aan waarmee je in MijnKPN kut inloggen, waarschijnlijk bestaat dat KPNID al, want dat zou dezelfde kunnen zijn als waarmee je inlogde in MijnTelfort.

Als je ingelogd bent ga je naar producten, product toevoegen en dan kies je voor je thuis abo toevoegen, daarvoor moet je de laatste 3 cijfers van je IBAN invullen en de koppeling wordt in gang gezet.

Doe dit bij voorkeur wel thuis binnen je eigen thuisverbinding, anders wordt het ingewikkelder.

Succes.

 


Beste JanD,

Bedankt voor je reactie en tips ! “Helaas” was ik naast Telfort klant ook al jaren KPN klant en had ik dus al een KPN ID voordat Telfort naar KPN ging. En daar zit 'm blijkbaar ook de pijn : Nog niet zo lang geleden ben ik ook voor internet en TV naar KPN overgestapt en is mijn product “Thuis” al toegevoegd aan mijn KPN ID. Een tweede “Thuis” zou je moeten kunnen toevoegen volgens de klantenservice, maar dat lijkt toch echt niet te kunnen. Wat ook niet meehelpt is dat het IBAN-nummer voor zowel mijn (ex)Telfort abonnement als voor mijn KPN abonnementen hetzelfde is. Wanneer ik dat in de MijnKPN-app invul dan kiest het systeem automatisch het thuisabonnement van KPN en niet dat van Telfort….. Het zou eenvoudig opgelost kunnen worden wanneer ik ipv een IBAN mijn klantnummer zou kunnen invullen, maar die mogelijkheid is er niet in de MijnKPN-app…….

Hopelijk heb jij nog meer goede ideeën ? Ik sta overal voor open (behalve het Telfort mailadres opgeven) en ik hoop dat er toch een oplossing bestaat.

Overigens ben ik (als ex-Ziggo abonnee) erg tevreden over de kwaliteit van de KPN-producten, maar wat een DRAMA is de (on)bereikbaarheid van de klantenservice van KPN; Het is mij nog niet gelukt om via het menu bij een medewerker uit te komen…… Van de digitale chat-medewerker op de site wordt je ook niet vrolijk, maar uiteindelijk kwam ik daar dan weer wel bij een mens uit, maar toen mijn reactie op zijn chatbericht iets te lang duurde (circa 1 minuut) was het einde oefening en werd de chat beëindigd. 

Enfin, ik blijf hopen op een oplossing (-:

Nogmaals dank !


@Oceanis :

De oplossing lijkt mij simpel. Dien hier in dit topic een verzoek in om 1)) het Telfort emailaccount te verplaatsen naar één van de KPN/Telfort Thuis abonnementen en 2)) om één van de twee Thuis abonnementen op te heffen.

Vul hier op het forum bij jouw profiel bij de privégegevens alle relevante gegevens in (klantnummers, emailadressen/-accounts, wat moet worden verplaatst en waarnaar toe, wat moet worden opgeheven etc.). Plaats daarna een nieuwe reactie in dit topic en wacht op de reactie van een moderator. De moderator kan dan jouw verzoek doorsturen aan een KPN specialist.


Beste Slimmerik,

Je doet je naam eer aan ! Hartelijk dan k voor deze tip, ik er meteen mee aan de slag !


@Oceanis :

De naam is Willy22, niet "Slimmerik".  ;-)


Sorry slimme Willy 22 (-:


@Oceanis :

Heb je al jouw gegevens ingevuld bij jouw profiel hier op het forum ? Dan kan een moderator jou ook sneller helpen.


Goedemorgen @Oceanis, lastig dat het nog niet wilde lukken met MijnKPN. Door drukte hier op het forum zijn we minder snel dan onze bedoeling gewoonlijk is. Ik zie dat je hier gelukkig al op weg geholpen bent door JanD en Willy :relaxed:

Ik zie dat je je gegevens nog niet in je forumprofiel hebt gezet, zoals Willy tipte. Ik hoop dat het een goed teken is, en dat je in de tussentijd een oplossing gevonden hebt. Zo niet, vul dan je gegevens in en laat het vooral even weten. Dan help ik je vraag verder.


Beste Alexandra,

Allereerst excuses voor deze late reactie op jouw vraag !

Inmiddels is het probleem een paar dagen geleden opgelost na doortastend optreden van een (senior) helpdeskmedewerker van KPN; Er bleek in het menu op Mijn KPN nog een optie verstopt te zitten waarmee het uiteindelijk is gelukt om beide abonnementen (KPN internet en Telfort mail) te koppelen aan mijn KPN ID waardoor het mogelijk werd om het wachtwoord van het Telfort adres te wijzigen. Door een vraag waar je intuïtief “Ja” op antwoordt met “Nee” te beantwoorden kwam er een keuzemogelijkheid om een 2e abonnement te koppelen. Alles loopt nu gelukkig weer als een zonnetje !

Hartelijk dank nog voor het informeren !