Skip to main content

Sinds enige tijd lijkt het er op dat mail die verzonden worden aan i….s….@planet.nl niet meer aankomen/binnenkomen onder het account i...s…@kpnmail.nl. Dit zou toch een automatisch alias moeten zijn…?

Hallo @Alex62 

 

Nee het hoeft geen automatische alias te zijn, misschien hebben ze dat ooit zo gedaan bij KPN maar bij 2 klanten met dezelfde naam (voor de @) waarvan de ene een planet e-mailadres en de andere een telfort e-mailadres heeft zou dat sowieso onmogelijk zijn.

Het kunnen aliassen zijn (die je misschien zelf hebt aangemaakt) maar ook aparte mailboxen (of aliassen daaronder) en dat laatste kan dus zelfs bij 2 verschillende klanten zijn.

 

Je kan inloggen met je KPN ID op https://email.kpn.com en daar al je mailaccounts en onderliggende aliassen bekijken. Je thuis internet of e-mail only abonnement moet dan wel gekoppeld zijn in je MijnKPN omgeving.
In webmail kan je bij Instellingen → Accounts ook zien welke e-mailadressen/aliassen horen bij het mailaccount waar je op dat moment mee bent ingelogd.

 

Zie ook deze pagina voor meer informatie: https://www.kpn.com/service/internet/e-mail/e-mail-webmail-e-mailaccount-en-e-mailadres


Dank voor de uitleg