Skip to main content

Vanuit mijn domein stuur ik via gmail mails naar grote groepen mensen. Sinds enkele weken komen mijn mails niet aan bij KPN mail adressen (kpnmail, hetnet etc). De ontvangers vinden de mail niet in hun spam box en ik ontvang geen rejectmelding. De KPN helpdesk heeft mijn klacht doorgezet naar abuse maar daar hoor ik niets van terug. Het maakt erg onzeker niet te weten of je mail wel wordt ontvangen. Het maakt geen verschil of ik mijn mails verstuur vanaf mijn telefoon of vanaf mijn computer. 
ik hoop dat er iemand is die een goed advies voor mij heeft

 

Admin: eigen topic voor je aangemaakt

Als de klantenservice iets naar ons doorzet antwoorden wij de agent in kwestie. Wat er daarna mee gebeurt is voor ons niet zichtbaar.

 

Je kan het beste zelf contact opnemen met abuse@kpn.com, zoals hierboven al aangegeven. Wij pakken het dan verder op. Overigens geven wij een foutmelding bij alle geweigerde mail. Als we geen foutmelding geven is de mail aangekomen in de inbox of de spambox.


Beste Dennis,

Mijn probleem is inmiddels opgelost dankzij de inzet van specialist. Dit bleek het probleem te zijn:

"”Ik heb het gevonden de DKIM TXT record klopte niet meer die heb ik in DNS opnieuw aangemaakt en gekoppeld met je domain.”

Ik begrijp nauwelijks waar dit over gaat maar mogelijk heeft iemand er iets aan die tegen hetzelfde probleem aanloopt. 


Ik vermoed dat het resetten/het legen van de DNS cache ook kan helpen.