Skip to main content

mijn mail wordt niet verzonden

Ik heb ook geen mail meer sinds 14.30 uur


Hallo @halohalohalo 

 

Heb je het dan over webmail of over een mailprogramma?

Bij de laatste is tegenwoordig verplicht om authenticatie (inlognaam en wachtwoord) in te stellen voor de uitgaande mailserver, in bijvoorbeeld Outlook moet je dan bij uitgaande mail de optie Voor de server voor uitgaande e-mail (SMTP) is verificatie vereist aanvinken:

 

 

 

Zie ook deze pagina waar je meer informatie kan vinden voor andere mailprogramma's en de serverinstellingen: https://www.kpn.com/service/internet/e-mail/instellen-laptop-pc.htm


Graag reactie van KPN wat er aan de hand is!


Graag reactie van KPN wat er aan de hand is!

@Koos Suylen

Dan is het handig om duidelijk te vertellen wat er gebeurt, wat je doet, wat je ziet, etc.......


Ik heb ook geen mail meer sinds 14.30 uur

Ook niet via de webmail @Koos Suylen .

Je kunt trouwens beter een eigen topic aanmaken en daarin duidelijk omschrijven wat het probleem is.

Je breekt nu in in het topic van iemand anders, dat gaat verwarring geven met antwoorden en is niet toegestaan volgens de huisregels.

 


@halohalohalo 

@Koos Suylen 

Lukt het wel om m.b.v  de KPN webmail ( https://webmail.kpnmail.nl/mail/logon.asp ) email te versturen ? Dan zit de fout in jouw emailprogramma.


Welkom op de community @halohalohalo en @Koos Suylen. Ik begrijp dat jullie e-mail niet werkte? Wat werkte er precies niet aan, kreeg je bijvoorbeeld een foutmelding? Was het in een mailprogramma of ook in Webmail wat de anderen al vroegen?

Wij zien niet wat jij ziet, wij weten alleen wat jij vertelt. Om mee te kunnen denken hebben we meer informatie nodig. Als je het makkelijker vindt om het telefonisch uit te leggen kan dat ook, we zijn bereikbaar op 0800-0402.


Reageer