Skip to main content

Hallo,

 

Kort geleden zijn wij overgestapt naar een andere provider en daarmee is ook ons emailadres komen te vervallen.  Wij dachten dat wij iedereen wel hadden geinformeerd dat we een nieuw emailadres hebben, maar nu blijkt toch dat er nog mail naar toe gestuurd worden en deze mensen krijgen geen melding dat dit emailadres niet meer bestaat.  Is het mogelijk dat ik het adres alsnog kortdurend kan activeren en is het sowieso mogelijk dat mensen de melding krijgen dat het emailadres niet meer bereikbaar is c.q. bestaat.

Admin: titel aangevuld i.v.m. vindbaarheid

Hallo @Marjo Schenk-Westerhof 

Als het KPN internet abonnement beëindigd is, houdt KPN de emailadressen nog 6 maanden kosteloos in de lucht. Daarom krijgen die mensen (nog) geen foutmelding.
Als het goed is, kan je via Webmail (https://webmail.kpnmail.nl) de mail nog bereiken.

Zet daar dan een ‘Afwezigheidsmelding’ aan en/of activeer ‘Automatisch doorsturen’ naar je e-mail bij de nieuwe provider. Dan kan je de laatste verzenders naar het oude KPN adres op de hoogte stellen.


Als het goed is, kan je via Webmail (https://webmail.kpnmail.nl) de mail nog bereiken.

Bovenstaande is het probleem. Het wachtwoord die voor zover ik weet niet is gewijzigd wordt geweigerd en ik kan ook geen nieuwe aanvragen.


Hoi @Marjo Schenk-Westerhof 

Ai, dat is lastig. Normaal gesproken zou ik je naar MijnKPN verwijzen voor een nieuw wachtwoord.
Maar die weg is afgesloten als jouw internet abonnement beëindigd is.

Je zou KPN klantenservice kunnen bellen (0800-0402), maar voor zover ik weet kunnen die vanwege jouw privacy daar ook niet bij helpen. De AVG regels staan in de weg.


 

helaas dan, hopelijk en elk geval bedankt voor je hulp