Skip to main content
Vanmorgen ineens alle emailberichten inbox en outbox tm 27 maart verdwenen. Wat is de reden daarvan? Waar kan ik deze terughalen. Neem aan de emails 'ergens' zijn terug te halen. Heb abonnement op office 365 en dus outlook en dus telkens up to date.
Goedemorgen @Jaap van der Vliet, Welkom op het forum. Bekijk je jouw e-mail op meerdere apparaten? Dan is het belangrijk dat je jouw e-mail instelt d.m.v. iMap instellingen i.p.v. Pop3 instellingen. Bij gebruik van IMAP blijven je e-mailberichten op de KPN server staan. Zo heb je met een tablet, smartphone of een computer altijd overal toegang tot je e-mailberichten. IMAP staat voor Internet Message Access Protocol. Maak je gebruik van POP3, dan download je de e-mailberichten naar je apparaat. Hiermee zijn ze van de KPN server af en dus niet met een ander apparaat nog op te halen. Dit kan verklaren waarom je bepaalde e-mails kwijt bent. Op deze pagina kun je lezen hoe je jouw apparaten instelt met de iMap instellingen. Het zorgt er oor dat jouw e-mails niet weer verdwijnen op andere apparaten. Als er iets onduidelijk is, laat het dan vooral weten!


Kijk voor de zekerheid ook nog even in de KPN Webmail

Als de mails daar (ook) niet meer staan zijn ze helaas echt weg op de KPN server.



Wellicht kan je ze nog terugvinden op het apparaat, dat ze via POP3 heeft gedownload, zoals Marina hierboven suggereert.
@Jaap van der Vliet We hebben niets meer van je gehoord dus ga ik ervan uit dat je vraag is beantwoord. Anders weet je ons te vinden!

Reageer