Skip to main content

Ik werk bij een organisatie waar wij tweewekelijks een nieuwsbrief verzenden. Vandaag hebben wij plotseling 280 mail gebounced retour gekregen. Het emailadressen bestand wordt keurig na elke verzending bijgehouden dus het is geen bestand waar veel oude emailadressen inzitten.

Wat opvalt is dat de domeinnamen allemaal KPN domeinen zijn:

@xmsnet.nl

@telfort.nl

@kpnmail.nl

@planet.nl

@kpnplanet.net

@hetnet.nl 

Kan het zijn dat ergens in de afgelopen weken KPN een schoning heeft doorgevoerd in oude mailboxen? Een zusterorganisatie met een iets vervuilder bestand heeft maar liefst 1750 gebounced mail. Ook deze organisatie verstuurd tweewekelijks een nieuwsbrief.

Is er een moderator of iemand van KPN die hier iets over kan toelichten?

Groet,

Iwan

 

Hoi @iwan.h, welkom! Waarschijnlijk worden deze nieuwsbrieven nu door ons spamfilter ondervangen. Waarom dat zo ineens is kan ik niet inzien. Je kunt hiervoor het beste contact opnemen met onze abuse afdeling via abuse@kpn.com. Stuur de nieuwsbrief in kwestie als bijlage mee, en geef aan vanaf welk adres je ze verstuurt. De collega's van abuse kunnen dan zien waar het spamfilter op triggert en wat jij en wij daaraan kunnen doen.


Contact gehad met abuse@ en de problemen zijn voor ons opgelost. Inderdaad waren wij beland in het spamfilters. Topic kan gesloten worden


Top, goed om te horen :)