Skip to main content

Hallo, ik heb eigenljk 2 vragen:

1) Hoe kan ik onze aanstaande verhuizing doorgeven? Telkens wanneer ik dat probeer wordt ik naar de verhuispagina doorgelinkt. Daar stopt het proces want site kan niet met mijn gegevens inloggen.

 

2) Is het mogelijk, nu we in between houses zijn, onze kpn abonnement op 2 adressen actief te laten zijn? Kan exacte verhuisdatum namelijk nog niet zeggen. Maar we zijn wel al veel in ons nieuwe huis.

@Heutje 

Ik kwam deze constructie tegen in een eerder topic als oplossing;

het kost iets meer maar je kan misschien een nieuw abonnement nemen voor je nieuwe adres maar dan meteen na activatie ook weer opzeggen. Want dan kan je je huidige abonnement met alles wat er aan vast hangt meeverhuizen naar je nieuwe adres.

Dit zou moeten kunnen omdat je vaste abonnementen bij KPN tegenwoordig niet meer voor een jaar hoeft te nemen maar het kan ook per maand (voor een paar euro meer).

Ik ken je persoonlijke situatie niet maar als er een partner mee verhuist naar je nieuwe woning, is het handiger om dat maandabonnement op diens naam af te sluiten. Dat zou de administratieve blokkering oplossen.


Hallo @Heutje , hieronder een paar nuttige links:

https://www.kpn.com/beleef/blog/verhuizen-checklist-van-kpn.htm

https://www.kpn.com/service/administratie/verhuizen/verhuizingdoorgeven.htm#/

https://www.kpn.com/service/administratie/verhuizen.htm

https://www.kpn.com/service/administratie/verhuizen/informatie-over-jouw-verhuizing.htm

https://www.kpn.com/beleef/blog/verhuizen-met-kpn.htm

 


Hallo Hans, dank je wel voor je tip. Ga ik eens onderzoeken.


Hi Jan D, dank je wel voor je reactie.

Link 2, 3 en 4 werken bij mij helaas niet.

Want hier wordt de melding weergegeven dat inlog met kpn-gegevens niet lukt 😫


Kuntbu wel inloggen op MijnKPN? En uw facturen zien bijvoorbeeld? 


Hi Nick,

Ja dat lukt wel zowel op de website als in de app. Maar zodra ik een verhuizing wil doorgeven/naar de pagina over verhuizen wil gaan, vraagt de website opnieuw om een inlog en dat gaat dan niet 😫.


Ook een andere browser geprobeerd, vaak is dit een browser probleem, nou ja eigenlijk een probleem bij KPN die niet alle browsers goed aan kan.😁


Hoi @Heutje, goed om te zien dat je al op weg geholpen bent. Het is druk door de vakantieperiode, waardoor we niet eerder bij je topic zijn. Ben je er uit gekomen met de tips hierboven? Je kan daarnaast ook bellen met onze klantenservice, via 0800-0402, om je verhuizing door te geven.