Skip to main content

De aansluiting van glasvezel zou plaatsvinden op 3 maart, daarna werd het stil. Na een week één keer een telefoontje dat het nog niet zou lukken. Inmiddels zijn we een maand verder en nog geen enkele verandering of uitleg waarom de boel niet wordt aangesloten.

Bij 3 maart staat gewoon een vlaggetje, alsof de boel zou werken.

De belofte binnen 4 tot 8 weken klopt van geen kant, op 2 december besteld. Het is inmiddels 4 april, en er is nog niets bekend.

En we worden evengoed nu weer dagelijks gebeld over mooie abonnementen, en aanbiedingen.

Dit begint echt heel irritant te worden.

 

We hebben nog niets val ons niet lastig met mooie praatjes.

Hallo @Internet niet via www.kpnnetwerk.nl kun je via je postcode/huisnummer volgen wat de status van je aansluiting is. Tevens kun je je abonneren op een gratis nieuwsbrief van kpnnetwerk zodat je als eerste op de hoogte bent van de ontwikkelingen voor jouw adres/straat/wijk.

Door allerlei omstandigheden kan de planning steeds weer naar voren geschoven worden. Is helaas niets aan te doen, maar als het goed is heb je dus wel wel een werkende koperverbinding.

Zie onderstaande link voor uitleg over de uitrol van glasvezel:

Glasvezelaanleg bij KPN: Hoe werkt het? | KPN Community

Succes


Hallo JanD, status bij KPN is 3 maart is de boel beschikbaar, wordt nergens een andere datum genoemd.

 

Aansluiting zou 3 maart plaatsvinden. Kabel naar meterkast.


Ligt het glasvezel wel al binnen in de meterkast?

 

 


Nee, dit zou 3 maart gedaan worden.


Hallo @Internet niet staat er ook bij dat je nu een provider kunt kiezen, zo ja, dan kun je aan KPN, de provider, waar dit forum bij hoort verzoeken om een migratie van koper naar glas en wordt e.e.a. in gang gezet.

 


Nee, dit zou 3 maart gedaan worden.

Ligt er wel al glasvezel in de straat?

Zolang dat er nog niet is kan je enkel bij KPNNETWERK navragen hoe het er voor staat.

 

Heb je nu al KPN via koper?

Of zat je bij een nadere provider?

Helaas is het aanvragen van een abonnement geen garantie dat er sneller glasvezel wordt aangelegd.

Vaak vanaf het moment dat de melden dat ze gaan beginnen tot het werkt kan het maanden tot langer duren.


@Roos 79, Glasvezel ligt voor de deur, dit zou 3 maart naar de meterkast worden doorgetrokken.

Er kwam iemand van KPN aan de deur, toen lag de glasvezel al tot aan de voordeur. Moest alleen nog naar binnen. Mooie praatjes over aansluiting binnen 4 tot 8 weken, wacht dus al vanaf 2 december. 4 tot 8 weken zou januari zijn. Als het 4 tot 8 maanden is, dan zitten ze nog goed. 


Hoi @Internet niet . Welkom op het forum.

Helaas herkenbaar. Zo lang KPNNetwerk de aansluiting niet naar binnen heeft gebracht en afgewerkt kunnen wij niks voor je betekenen.  KPNNetwerk gaat over de fysieke aanleg en daarna komen wij als provider pas om de hoek kijken.  

Door de massale uitrol van glasvezel lopen plannen helaas nog wel eens anders dan voorspeld.  Personeel, vergunningen etc. etc.  

Ik hoop dat ze snel aan jouw woning toekomen. 


En het is weer heel jammer, dat KPN zeer slecht in communicatie is. Dat ik via Ziggo moet horen via mail en brief dat ik in Mei de aansluiting krijg. 

Hierna weer gekeken in mijn KPN wanneer de boel wordt aangesloten, KPN kan toch begrijpen dat men niet iedere dag inlogt of ze langskomen om de boel aan te sluiten.