Skip to main content

Hoi,

 

Ik wil graag mijn vaste producten verlengen, echter krijg ik telkens de foutmelding dat dit technisch niet mogelijk is en dat ik het later weer moet proberen. Ik heb ook al telefonisch contact gehad, en bij de klantenservice lukte het ook niet. Kan iemand mij helpen? Ik wil graag mijn pakket aanpassen.

 

Mvg

Hallo @Mirtin , verlengen hoeft niet, het abo stopt niet na je contract van 1 jaar, maar loopt gewoon door voor onbepaalde tijd met de opzegtermijn van 1 maand.

 


Hallo @Mirtin ,

Wat jij eigenlijk wil, is jouw producten overzetten naar een nieuwe abonnementsvorm. Tegenwoordig ga je dan automatisch over naar KPN Hussel. 
 

Als dat niet lukt via Mijn KPN, dan is bellen of chatten het alternatief. 
 

KPN is hiervoor gewoon bereikbaar per telefoon : 0800 - 0402. Daar kunnen ze jou prima helpen met een wijziging in jouw abonnement. 

 

 

Bij te grote drukte heb je met de chat een alternatief.  

De chat bereik je via :

https://www.kpn.com/service.htm
 

Kies een onderwerp.

Tik dan op  : Ik heb een andere vraag 

(en dan helemaal naar beneden scrollen) 

 

Tenslotte heb je de mogelijkheid om dit te regelen in een KPN-winkel. 

 


Hoi,

Bedankt voor de antwoorden. Echter wil ik juist graag mijn pakket verlengen omdat ik deze wil wijzigen naar hussel en andere opties erbij. Ik heb het telefonisch ook geprobeerd, en hier kregen ze de foutmelding dat er een lagere snelheid gekozen moest worden (terwijl ik een pakket van 50 mb/s wil, het laagste dus). Hier zou nog naar gekeken worden, maar ik dacht ik stel de vraag ook hier. Iemand bekend met deze meldingen?
 

Mvg


Wat zegt deze site over de te behalen snelheid op jouw adres? https://xs4all-fpi-info.fourstack.nl graag een screenshot zonder je postcode plaatsen. 


Ha @Mirtin, is het inmiddels gelukt? Als ik nog iets voor je kan doen, hoor ik het graag.