Skip to main content

op 22 april zou mijn hussel abonnement ingaan. helaas na vele telefoontjes is het nog steeds niet geregeld. alles staat nog op alles in een-standaard

begin het al aardig zat te worden,

*Admin: afgesplitstĀ en titel aangevuld voor en betere vindbaarheid

Welkom op ons forum @Gompie59. Wat rot dat je een maand verder bent en je nieuwe abonnement nog niet is gestart.Ā 

Ik kijk graag naar hoe het er voor staat en wat ik voor je kan doen. Vul je je forumprofiel zo volledig mogelijk in, en geef je hier een seintje zo gauw je dit hebt gedaan? Dan kan ik je gegevens erbij pakken.


gedaan!


om moedeloos van te worden. inmiddels 5 juni en nieuwe abonnement (22 april) nog steeds niet ingegaan!Ā  (inmiddels al heel veel spijt dat ik niet naar ziggo ben gegaan).


@Gompie59Ā Dank voor het invullen van je gegevens, ik heb ze erbij gepakt. Ik kan zelf het vast staan van een pakketwijziging niet voor je oplossen, daarom heb ik het doorgezet naar de specialisten. Ik hoop binnen een paar dagen meer te weten, maar het kan even duren. Ik hou je op de hoogte en laat het weten zo gauw ik nieuws heb.


@Gompie59Ā Even een tussentijdse update. Ik heb een reactie van de specialisten ontvangen en er wordt aan gewerkt om het recht te zetten. Het blijkt mis te gaan bij meer klanten. Ik heb gevraagd om een indicatie, wanneer ze verwachten dat het opgelost wordt. Ik hou je op de hoogte.


Dank Alexandra, ik hoop dat er volgende week niet weer het hoge bedrag wordt afgeschreven!!

Allerlei kortingen toegezegd, maar betaal nogsteeds het oude bedrag.

Hoe is hier achter te komen?


@Gompie59Ā Klopt, dat komt doordat het activeren van het nieuwe pakket in de administratie blijft hangen. Hierdoor staan ook de nieuwe kortingen nog niet aan. Er wordt aan gewerkt, maar de verwachting is wel dat het nog een paar weken gaat duren. Ik kan het niet mooier maken dan het is. Als straks alles recht gezet is en het pakket is zoals het moet zijn, dan kijken we naar de kosten die je teveel betaald hebt, dat komt goed.


Dus als ik het goed begrijp: specialisten zijn bezig EN het blijft hangen in de administratie? (mi kunnen kortingen ook op het oude abonnement worden toegepast!)

Het is echt te bizar voor woorden dat na bevestiging ā€˜ alles is actiefā€™ dit na 2 maanden gewoon niet is opgelost.Ā Ā 

Ben zeer teleurgesteld, en dat na ruim 40Ā jaar klant te zijn, er wordt maar wat afgehusseld.


@Gompie59Ā Nee, niet helemaal. De wijziging van jouw abonnement blijft hangen in de administratie, dat is het probleem op dit moment. Daar wordt aan gewerkt door de specialisten. Het is alleen een complex probleem, waardoor het niet zo snel opgelost kan worden als jij en ik zouden willen. Zo gauw de wijziging helemaal afgerond is klopt alles weer helemaal, en dan kunnen we ook kijken naar korting die je hebt gemist.Ā 


Dank Alexandra voor je antwoord.

Maar al met al toch ā€˜ erg slechtā€™ van KPN. Ben dus ā€˜ aan de goden overgeleverdā€™.


Alexandra,

Inmiddels 22 juli.

22 april zou nieuwe contract ingaan. Van de alles in 1 naar Hussel.

Van de alles in 1 is de vaste telefonie wel afgesloten 22 april.

Helaas vandaag weer het hoge bedrag afgeschreven inclusief een verhoging. dus 75 euro+.

wat is nu de standĀ  van zaken????? Ik baal ervan te moeten betalen voor de ā€˜ incompetentieā€™.

afgelopen maand ook alweer gebeld, maar het is met een kluitje in het riet sturen.

Hoe denkt men dit op te lossen?


Hi @Gompie59, ik neem het in verband met vakantie even over van Alexandra en ga er achteraan. Het duurt nu toch wel hĆ©Ć©l erg langĀ :slight_frown:

Als ik nieuws voor je heb, hoor je hier weer van me!


Hi @Gompie59, ik weet niet of je het zelf al in de gaten had, maar rond de tijd van mijn vorige reactie is je nieuwe contractĀ eindelijk ingegaan! Zie je dat zelf wel terug overal?


Hi maja, ja op 26 juli is het ingegaan zag ik in een mail.Ā  Vreemd want het contract is per 22 april afgesloten en toen is ook de ā€˜ vaste telefonie afgeslotenā€™.Ā 

Hoop dus niet dat het nu 26 juli is + 1 jaar, maar dat de ingangsdatum toch de 22e april is. Iedereen heeft tot nu toegezegd dat er creditering zou plaatsvinden, dus dat moet ik dan maar afwachten dat is verder nergens terug te vinden

groet


Ik vraag nog even na hoeĀ het zit met de contractdatum, zou niet helemaal terecht zijn als de ingangsdatum zo ver opschuift :confused:

En ik zal ook even nakijkenĀ of er al een vergoeding door is gevoerd, zo nee dan ga ik dat hoogstpersoonlijk nog voor je regelen!


graag, ik hoor t wel

groetjes


Goed nieuws @Gompie59, de contractdatum is teruggezet naarĀ 22-04-2022Ā :blush:


super Maja, ik neem aan dat ze dit nog aan mij doormailen?

Bedankt alvast,

groetjes,


Ā Dit kan niet worden doorgemaild @Gompie59, maar je hebt het hier ā€˜zwart op witā€™ en als je in MijnKPN kijkt zal je daar nu ook de juiste contractdatum zien staanĀ :relaxed:


Top


En ik zal ook even nakijkenĀ of er al een vergoeding door is gevoerd, zo nee dan ga ik dat hoogstpersoonlijk nog voor je regelen!

Dit stukje is nu ook in orde, de eerste 2 maanden waren op een eerder moment al vergoed en voor het laatste deel van de periode dat je te veel hebt betaald, heb ik nu zelf een vergoeding doorgevoerd!

Ā 

Ā 


Dank je wel