Skip to main content

Al twee keer een monteur geweest hier die na intern gebelt te hebben beloofd dat binnen 2 dagen onze verbinding omgezet wordt naar VDSL. Dit zodat we van maximaal 5 mb naar ongeveer 90 mb. Maar geen enkele afspraak wordt nagekomen. Ook al zo’n 14 uur in totaal met de klantenservice erop zitten! 
Wie kan dit nu eens onderhand omschakelen? 

Wat zegt deze site over de te behalen snelheid op jouw adres? https://xs4all-fpi-info.fourstack.nl graag een screenshot zonder je postcode plaatsen. 


 


Bedankt. Helemaal duidelijk! Het is hier  erg druk. Over een paar dagen reageert de moderator die dit in orde voor je gaat maken.  Vul je profiel helemaal in met klantnummer etc en de laatste 3 cijfers van je IBAN. Over al waar prive bij staat is alleen te zien voor de medewerker en jezelf.  Je gaat een snelle tijd tegemoet :wink:


Goedemorgen @Mainrama, het is helaas erg druk op het forum vandaar dat je nu pas reactie krijgt van een KPN monteur. Als ik jouw gegevens opzoek in ons systeem zie ik dat er inmiddels ook sprake is van een overstap naar een andere aanbieder van internet?