Skip to main content

HOe kan ik de afspraak met de monteur verzetten?  want de link uit de SMS werkt niet

*Admin: titel aangepast voor een betere vindbaarheid

Heb gebeld met de klantenservice.. Zij kunnen de afspraak niet vinden omdat het een Tele2 /T-mobile origineel probleem is. Echter, KPN is verantwoordelijk voor de infrastructuur dus - in eerste instantie- via Tele2 zijn er KPN monteurs nu bezig…… Nogmaals, klantenservice verwijst me direct teru gnaar Tele2.. 

 


Bellen met 0800 0402, wel even je best doen met je vraag anders wordt je zo weer uit de lijn gekegeld. Gewoon zeggen dat je een abonnement wilt afsluiten,  dan wordt je direct doorverbonden. Succes 


Hi @Bram Haasnoot,

Het klopt dat de klantenservice niks anders kan doen dan je terugverwijzen naar je eigen provider, je neemt immers contact op met de klantenservice van KPN de internetprovider, maar bent géén klant bij ons. Zodoende beschikken we hier niet over je gegevens, in onze klantenadministratie ‘besta’ je niet dus we kunnen ook niks voor je uitzoeken, doorzetten of aansturen. 

Naast ‘KPN de internetprovider’ bestaat er ook ‘KPN de netwerkbeheerder’, en die partij is verantwoordelijk voor het aanleggen en onderhouden van het netwerk en het oplossen van storingen. Jouw provider heeft daar een eigen ingang en kan via die weg onze monteurs aansturen!