Skip to main content

Wij ervaren de laatste maanden meerdere keren per dag dat het internet (bekabeld en wifi) compleet uitvalt, vaak na 10 minuten kwartier werkt het wel weer, alleen niet ideaal. Inmiddels zijn er al 6 monteurs over de vloer geweest van alles vervangen maar probleem is nog steeds aanwezig. Volgende de expert van Kpn ligt het aan het apparatuur van Sonos die storing veroorzaakt. Om die reden al het sonos apparatuur losgekoppeld doormiddel van stekker uit het stopcontact te halen, en ja hoor nog steeds valt de verbinding weg. Kpn klantenservice geeft aan ons niet meer te kunnen helpen, en wij zitten dus nog steeds met een wegvallende verbinding meerdere malen per dag…. Erg fijn als je thuis aan t werk bent!!! Heeft hier iemand misschien toch een oplossing voordat ik de overstap maak naar een andere provider..

Welk modem heb je? Heb je glasvezel of koper?


Inmiddels de experia box v10, en glasvezel. Modem al meerdere malen vervangen, wifi versterkers vervangen, bekabeling in huis alles vervangen, omgeschakeld naar andere serverkast en bij de serverkast is ook nog een printplaat geloof ik vervangen, beetje een beeld wat er de afgelopen maanden gedaan js


Dat klinkt allemaal niet best. Is het glasvezelkastje ook al vervangen?


Jaa ook vervangen


Dan kan het bijna niet anders dat er met de vezel zelf iets mis is. Dan zal de netwerkbeheerder in actie moeten komen. Een moderator gaat hier zeker op reageren en zijn/haar best voor je doen. Vul je profiel helemaal in met klantnummer etc. dan kunnen ze meteen voor je aan de slag.


Hoi @JulianSas, ik heb spijtig nieuws voor je helaas. Ik zie inderdaad een hele geschiedenis. Mijn collega's van de technische dienst hebben alles gedaan om de oorzaak te halen. Vorige week is er nog contact met een specialist geweest. Ook die kon geen problemen vinden in de lijn. Daarmee is uitgesloten dat het aan de lijn ligt. Ook nu zie ik geen verbrekingen in de verbinding. Het houdt hier helaas op voor ons. Er zijn geen mogelijkheden meer. Alles is uitgesloten. 


Dat is helaas niet het antwoord wat ik gehoopt had, dit was mijn laatste redding, dan ga ik spijtig opzoek naar andere provider puur omdat ik gewoon een stabiele verbinding nodig heb ivm thuis werken. En ik nu eigenlijk te veel betaal voor een in mijn ogen niet degelijk product…


Dat snap ik heel goed. Ik kan er echter niet meer van maken. Ik had echter wel begrepen dat dit al met jou besproken was. Ik wil je veel succes wensen bij een andere provider. Mocht je toch nog vragen krijgen, laat het dan weten. 


Ook ik heb nog steeds iedere keer problemen met het wegvallen van de verbinding computer geeft aan geen IP-adres en iTV blijft dan stilstaan.
Ik heb pairbonding en een Experia V10 modem en er zijn al specialisten bezig geweest en zijn er nog mee bezig, maar we kunnen het niet vinden wat er nu precies aan de hand is, lampje service blijft ook oranje branden en soms ook rood.

Als ik alle uit het modem trekt en de WIFI uitzet valt de modem nog steeds uit en lampje blijft oranje/rood branden van de service.

Specialisten gaan mijn verbinding met een analyzer meten een skijken wat er gaat gebeuren op mijn lijn, dat wil ook de specialist graag weten.


Hier dezelfde problemen en geen oplossing van KPN. Verbrekingen in de glasvezelverbinding worden door KPN op afstand gezien, maar oplossen lukt niet. Glasvezelkastje en modem zijn al meerdere malen gereset en van de stroom afgeweest. Een monteur kan worden ingepland, maar dan mogelijk op eigen kosten. We hebben het KPN abonnement binnen de 14 dgn bedenktijd opgezegd en gaan weer terug naar een stabiele verbinding van Ziggo.Â