Skip to main content

Vandaag gebeld door KPN. Er is gewerkt aan het netwerk in de buurt voor een verbetering en nu is er een aanbod voor internet en tv. Maar ik heb geen tv, alleen internet, maar dat kon ook. Toen onderbrak ik haar woordenstroom en vroeg wat dan de aanbieding was en toen werd de verbinding verbroken.

0332096830

Is dit nummer van KPN? Zo ja,  wat is de aanbieding?

Hallo @manum ,

Het nummer is vrijwel zeker van een door KPN ingehuurd callcenter.

Ik zou op hun aanbod zelf niet meteen ingaan. Hou zelf het heft in handen. Mocht je TV van KPN overwegen?, kijk dan zelf op de website KPN.com. En ga bij voorkeur niet direct in op telefonische verkopers. Neem de tijd om het zelf eerst goed te bekijken.
 

https://www.kpn.com/internet.htm

https://www.kpn.com/televisie.htm


Ik heb hier eigenlijk niets aan toe voegen. Maar dat er een verbetering in het netwerk is, dat is leuk. Mocht je vragen hebben of wat dan ook, laat het dan weten. 


Ik heb alleen internet en geen tv of bellen, dat past niet zo in hun verkoop verhaal. Maar om dan zomaar op te hangen…

en ik denk eigenlijk dat als kpn mij belt zij kunnen zien welke producten ik heb.  Dus als iemand belt namens kpn en dat niet weet ben ik meteen wantrouwig.


U heeft goed gehandeld. Ik ben benieuwd, u heeft nu alleen internet, waarschijnlijk een oud abbonement. Dat is goedkoper dan overstappen op Hussel? Misschien goed om toch even de opties te vergelijken.