Skip to main content

Hoi onze v10 modem val steeds weg op wifi

Nu is ons jaar contract ten einde.

 

Om de nieuwe aanbieding met modem van kpn te krijgen met een half jaar korting.

Wat kan ik daar het beste voor doen, kpn op zeggen ?

 

en dan  op nieuw aanvragen.

 

 

Als je opzegt en dan opnieuw neemt heb je inderdaad kans dat je nieuwe apparatuur krijgt.

Maar de korting niet want je moet dan eerst 6 maanden geen KPN hebben gehad.


Wat een gejank altijd vanwege kortingen etc. Je betaalt gewoon voor iets wat je nodig hebt. Als je een trouwe huurder bent krijg je toch ook geen 6 maanden korting op je huur?? Als je modem defect is dan bel je kpn en krijg je een oplossing,  prima service.


Dit is weer een van die typische KPN organisatorische maatregelen. Eerst was het zo dat als je als bestaande klant een jaarcontract aanging je de korting kreeg zoals elke nieuwe klant, laatstelijk is het een tijdje zo geweest dat je het niet kreeg als je al 6 maanden klant was en eerst bijvoorbeeld naar Zigo moest gaan om de korting dan het jaar daarop weer bij KPN te krijgen.

Het lijkt er op, dat ze begrepen hebben dat dit struisvogelpolitiek is die KPN gewoon klanten kost en weer terug zijn op de oude procedures. Maar hier weer op de bekende KPN manier over communiceren.  

Dat betekent dus dat als je een nieuw jaarcontract afsluit je nu weer de korting krijgt net als elke andere klant die een jaarcontract afsluit (alleen is het voor KPN heel voordelig want ze behoeven bij jou dan geen nieuwe apparatuur te leveren). 

Het is niet nieuw, vroeger ging je naar een Primafoon winkel en dan was er wel iemand die voor jou een  contract opstelde. Hij of zij voegde dan alle regelingen, die hij of zij ooit had gehoord samen en voor jou was dat het voordeligst. Dus misschien is de chat voor jou tegenwoordig het beste (een paar keer proberen tot iemand jou de beste aanbieding doet). :joy:

Maar zorg wel dat je elk papiertje bewaard en goed hebt doorgenomen wat er op staat voor dat je er gebruik van maakt. Als je een beetje op dit forum actief bent krijg je  waarschijnlijk ook de indruk dat KPN medewerkers er ook geen touw meer aan vast weten te knopen, want goed duidelijk communiceren is niet echt iets dat inharent is aan KPN.

Voor de goede orde, dit is wat ik begrepen heb van de het laatste jaar op de KPN websites, maar ik ben niet beter dan welk persoon ook en net zo in verwaring hierover. 


@Riet41 de vraag is of een nieuw modem gaat helpen. De meeste storingen worden veroorzaakt door iets na het modem.  Bijvoorbeeld een gebroken ader in één van de kabels of een kapotte connector.  Uitval van wil wordt vaak veroorzaakt door het gebruik van draadloze verbindingsets of andere apparatuur die data verstuurd via het electriciteitsnetwerk. Het is verstandig om daar eventueel met onze hulp daar eerst naar te kijken. Een kapotte v10 komt echt sporadisch voor. We helpen je graag.


Gewoon ieder jaar wisselen en pak even het jaarverslag erbij. Die wissels overleven ze wel.... 


Dit is appels met peren vergelijken.....