Skip to main content

Ben overstapper van Ziggo naar glasvezel, vandaag SMS gehad, alles netjes aangesloten, aansluitpunt ledje POWER is on, ledje CON knippert. Lijkt dus geen signaal binnen te komen. BOX12 ledje INTERNET knippert eveneens. Telefoon wel kiestoon, maar geeft aleen in gesprek. Monteur komt pas maandag, is er een quick fix? 

NT een paar minuten van de stroom af . Daarna modem resetten.


Bij de aanleg is een zwart kastje geplaatst (PON?). Toen het installatiepakket arriveerde zat daar opnieuw een zwart kastje bij. Juist dat kastje had ik moeten gebruiken en het oude terugsturen. Werkt nu prima allemaal.  


Bij een nieuwe glasvezelaansluiting kan een zwart kastje zijn aangebracht. Na enige tijd krijgt u ‘de grote KPN-doos’ opgestuurd met o.a. ook weer zo'n zwart kastje. U dient dit nieuwe zwarte kastje te gebruiken en het oude op te sturen naar KPN. Doet u dit niet, dan krijgt u geen verbinding en blijft het lampje CON knipperen. De Helpdesk is hiervan niet op de hoogte..! Moet u een paar dagen wachten op een monteur, terwijl dat niet hoeft.    

 

Admin: samengevoegd met je bestaande topic


Hoi @Dirkfe, welkom op ons forum!
Bedankt voor je feedback! Begrijp ik het goed dat alles inmiddels wel goed werkt?


Ja, alles werkt prima, Thomas. Vond later bij het terugsturen van dat oude zwarte doosje nog een duidelijke instructie dat je inderdaad het nieuwe zwarte doosje moet gebruiken. Beetje zelfveroorzaakt probleem. Dank voor de reactie.