Skip to main content

Nadat de stroom afgelopen donderdag is uitgevallen valt de wifi constant willekeurig weg. We hebben alles al gereset, opnieuw opgestart, apparaten (zoals modem, tv, mobiele telefoons) allemaal opnieuw opgestart, maar niets helpt. Iemand nog een idee hoe we dit kunnen oplossen?

Is de experiabox nu op de een of andere manier beschadigd?

Rian

Hoi @MRENG, welkom op het forum. Wat gek dat het sindsdien regelmatig wegvalt! Valt alleen de Wifi verbinding weg, of vallen bekabeld aangesloten apparaten ook weg? 

Wat gebeurt er precies op het moment dat de verbinding wegvalt, veranderen de lampjes op het modem dan of blijven die gelijk branden? 

Welk type modem heb je van ons? En welk type tv-ontvangers? Blijft dat wel werken of valt dat ook weg?

Komt de verbinding vanzelf weer terug, of moet je daar zelf iets voor doen?

Heb je al telefonisch (0800-0402) contact met ons gehad om het moment dat de verbinding is weggevallen?

Voordat we kunnen zeggen of de Experia Box het probleem is hebben we eerst meer informatie nodig zoals je ziet. Als we een completer beeld hebben van de situatie kunnen we kijken wat er precies is.


Hoi Jasper,

Inmiddels hebben we contact gehad met kpn en is er gisteren een nieuwe modem bezorgd. Dat lijkt het probleem opgelost te hebben!

 


Dat klinkt bemoedigend @MRENG, fijn! Hopelijk blijft het daarmee goed werken. Als het toch terugkomt, of als je andere vragen voor ons hebt, dan weet je ons te vinden.