Skip to main content

Er staat staat 47,50 totaal voor internet en tv. Waarom komt eer dan nog 10 euro bij voor tv en ontvanger? Dat was niet de afspraak.

*admin: eigen topic voor je vraag gemaakt

Welkom hier @WillemAdriaan! Bedankt voor je topic. 
De prijs voor een 100MB/s abonnement is €47,50. De eerste tv-ontvanger kost €10,-.
100MB/s internet + één ontvanger kost €57,50. 
Staat er iets anders op de bevestiging van je abonnement/contract?  


Ja allemaal leuk en aardig maar als er staat internet en televisie kosten totaal 47,50 euro en dan komt er nog 10 euro bij voor de ontvanger die je nodig hebt om tv te kunnen kijken dan is dat toch misleiding. Dan zou daar moeten staan 57,50 euro totaal, want zonder ontvanger kun je geen TV kijken.


Bij Hussel is tv geen vast onderdeel. Maar een losse optie. Het abonnement beslaat alleen internet.


@WillemAdriaan We hebben het nu over de weergave in de MijnKPN App, toch? Dan is ‘verwarrend’ een beter woord om dit te omschrijven.
Toen je de bestelling plaatste of wanneer je je abonnement nu wijzigt, zag/zie je onderaan de streep het totale bedrag staan. Je bent als het goed is akkoord gegaan met de €57,50 voor internet en tv. Dat het nu zo wordt weergegeven in de app kan verwarrend zijn als iemand wil checken hoeveel het totale abonnement kost. Ik ga deze feedback doorzetten naar de achterliggende afdeling. Wellicht kunnen zij dit met een update van de app verwerken. Dank hiervoor. 


Reageer