Skip to main content

Sinds vrijdagochtend om 10:00 uur is de internetverbinding weggevallen. Zaterdagochtend is er een monteur langsgekomen. De monteur heeft het probleem niet kunnen achterhalen. Morgen (maandag) zal er een andere monteur (een zogenaamde specialist) langskomen, persoonlijk heb ik daar twijfels over want in eerste instantie werd er gezegd dinsdag komt er een monteur langs, maar nadat ik heb gezegd dat het probleem aan de kant van KPN is, is er een dag eerder toegezegd. Ik ben hier nog niet mee geholpen. Ik werk vanuit huis en KPN moet voor een nood oplossing zorgen. Ik heb geen privé mobielenummer van KPN maar wel een zakelijke mobielnummer van mijn werkgever ( ook van KPN) maar daar zitten niet genoeg MB’s op om daarmee thuis te kunnen werken. 

Gezien het probleem/storing aan de kant van KPN wil ik een noodoplossing, zodat ik morgen gewoon kan werken. 

@Mal.KF balen dat het allemaal niet werkt. De enige noodoplossing is een grote bundel op je mobiel maar ik betwijfel of dat op het mobiel van een andere contractant gezet kan worden. Andere noodoplossingen zijn er niet op dit korte termijn. 


Goedemiddag @Mal.KF en welkom hier op ons forum, al is de aanleiding natuurlijk wat minder :(
Nooit leuk zo'n storing en ik snap dat je morgen verbinding nodig hebt om thuis te kunnen werken. Ik zag dat je je profiel al had ingevuld waarvoor dank, ik heb meteen even meegekeken en er is sprake van een dienstgenerieke storing. De verwachting is dat dit dinsdag is opgelost. De monteur hoeft hiervoor niet bij jou thuis te zijn omdat het probleem zich daar niet bevindt. Vanwege de urgentie met thuiswerken heb ik een zogenaamd noodpakket voor je aangevraagd en dit ligt morgen voor je klaar bij de Primera in jouw woonplaats, je ontvangt hiervan ook nog een sms ter bevestiging. 


Super bedankt voor de snelle reactie! 


Super bedankt voor de snelle reactie! 

Graag gedaan en fijn dat ik je via deze toch nog heb kunnen helpen aan een noodoplossing @Mal.KF!


Goedemorgen, 

Als het goed is ligt het pakket vandaag klaar om opgehaald te worden maar ik heb alleen nog geen sms (track en trace-code)ontvangen. 


Goedemorgen, 

Als het goed is ligt het pakket vandaag klaar om opgehaald te worden maar ik heb alleen nog geen sms (track en trace-code)ontvangen. 

Daar heb ik helaas geen zicht op maar volgens mij informatie is het pakketje vandaag wel afgeleverd op het desbetreffende servicepunt @Mal.KF!


Ik heb het eindelijk ontvangen. Iig bedankt voor je bericht.


Ik heb het eindelijk ontvangen. Iig bedankt voor je bericht.

Super, dat stelt mij ook weer gerust @Mal.KF en jij ook bedankt voor het laten weten :)Â