Skip to main content

Hallo, vanmorgen geen internet, rood lampje op router, alle stekers eruit gehaald inclusief stekker van glasvezelkastje 2 minuten gewacht opnieuw opgestart, nog geen internet. Is het een optie om de rode connector uit het glasvezelkastje te halen en weer opnieuw aan te sluiten ? het ledje brandt wel van de connector onderaan het glasvezelkastje.

 

Admin: afgesplitst en eigen topic voor je aangemaakt

Hoi @Spijkenisse .  Je kunt in principe alle stekkertjes even bij langs lopen en proberen om alle hardware even kort van het stroom te halen. 

Hoe is dit verder afgelopen?  De beste plek voor dit soort acute issues is bellen met 0800 0402. Dan word je meteen geholpen. 


Hoi Erwin,

Ik had al contact gehad met KPN, en standaard is de regel even 2 minuten de stroom ervan af van de router en het  glasvezelkastje. Bleef nog steeds in storing rood lampje op de router van internet en een rood lampje van alarm op het glasvezelkastje. Monteur geweest nieuw glasvezelkastje geplaats ( 6 weken geleden was deze kapot toen al vervangen ) nog steeds rode lampjes, monteur heeft een ticket gemaakt voor KPN netwerk, monteurs kwamen nog dezelfde dag, alles doorgemeten en zagen een breuk in de kabel op 186 meter op een centraalpunt in de grond, gelijk gaan graven en zagen dat er een knik in een  kabel zat waar het licht niet goed doorheen kwam, weer een ticket gemaakt en in de nacht Volker Wessels geweest en weer opnieuw gelast, in de ochtend weer alle lampjes op groen.


@Spijkenisse  Fijn om te lezen dat al deze verschillende monteurs/bedrijven zo snel reageerden.  Dat gaat helaas ook wel eens anders.

Dank voor je update en nu mogen we toch aannemen dat je de komende jaren van stabiel internet kunt genieten :-)