Skip to main content

Na in totaal 8 uur bellen met 0800-0402 hopen wij nu toch echt snel internet en tv te hebben in onze nieuwbouwwoning. Onze verhuizing van KPN hebben we aangevraagd voor 5 juli. Inmiddels zijn we anderhalve maand verder en hebben we nog steeds geen internet. Op het NTU zit geen licht. We zouden geholpen worden door een zogenaamde backoffice maar dat duurt en dat duurt maar. Kan er iemand meekijken?

Dat klinkt niet best. Heb je nu helemaal geen diensten?


Hallo @Stefan77

Wat ontzettend lastig dat de verhuizing niet goed gaat. Heb je inmiddels al contact gehad met de backoffice?


Een servicedeskmedewerker heeft contact gehad. Onze verhuizing is nu wederom naar achteren gezet. Volgende week dinsdag zou er een installatiemonteur eea op moeten komen lossen. We wachten het maar weer af.

 

@Joep1965 we hebben hotspots en sinds vorige week een dongel.

Het meest storend vind ik aan dit hele verhaal dat ik voortdurend verwezen wordt naar KPN netwerk terwijl zij niets voor ons kunnen doen en ik vind het triest dat er veel verschilllende en onjuiste info wordt gegeven. Ik vind het ongelooflijk dat het een maand moet duren voordat onze verhuizing goed in het systeem terecht komt.


Hoi @Stefan77,

Ik hoor graag of het dinsdag daadwerkelijk goed komt. Zo niet gooien we vanuit het forum voor jou een lijntje uit naar KPNNetwerk NL. Houd je ons op de hoogte?


Hoi @Hanna_ 

Dank je wel. Het is alleen zo dat kpn netwerk niets voor ons kan doen. Het wachten is nu op een gespecialiseerde glasvezel installatiemonteur die in de centrale de boel via een patch regelt. Inpandigis alles gereed bij ons.


Hoi @Stefan77

Is de monteur inmiddels geweest?


Yep! Alles is nu gereed en keurig afgehandeld 😅