Skip to main content

Hi! Wij zijn sinds begin augustus verhuisd naar een nieuw(bouw) appartement met glasvezel. In eerste instantie hebben wij het T-Mobile abonnement mee verhuisd maar zijn na een maand zonder internet - noch enige hulp - toch op KPN overgestapt. Vandaag was de aansluitdatum en bij contact met de klantenservice blijkt alles in orde, maar vooralsnog geen internet.

NB: Het internet lampje blijft groen flikkeren en op de het kastje brandt er geen “glas” lampje.

 

Waar kan dit aan liggen en kunnen wij het zelf verhelpen? 

Hallo @Gebruiker01 

 

Welke glasvezelmodem heb je gehad?

Heb je dat zelf geïnstalleerd? Zo ja, is het modem wel ver genoeg naar boven geschoven, anders maakt hij geen contact met de glasvezelaansluiting.

Bovenkant zou er dan zo uit moeten zien:

 

 


Hoi @Gebruiker01 . Kun je de vraag van @GeSp  beantwoorden?

Als het niet lukt kun je het beste bellen met 0800 0402. Dan kan er direct actie worden ondernomen.


Dat de bovenkant in elkaar klikt is de bedoeling, toch? Excuses voor de late reactie. Wij horen zonet van een andere bewoner dat zij hetzelfde probleem ervaren en dat de laatste monteur erachter kwam dat het glasvezel halverwege het gebouw stopt (en dus niet tot aan de kelder is doorgetrokken). Zou dit ook bij ons het geval kunnen zijn? 


Inmiddels heb ik met de klantenservice gebeld (super dat ze op zaterdag bereikbaar zijn!). Er komt maandag een monteur langs om het netwerk en de kabel aansluiting op glasvezel te controleren. Ontzettend blij met de hulp die jullie bieden, hartelijk dank hiervoor. 


Hallo @Gebruiker01 

 

Jouw modem is er i.d.d. ver genoeg opgeschoven als hij er inklikt.

Mooi dat je al zo snel een afspraak hebt, hopelijk is het dan maandag ook opgelost.


@Gebruiker01 blij dat er een monteur onderweg is. Daarmee zet ik het topic voor nu op opgelost. 

Mocht je na maandag toch nog verdere vragen hebben over de levering kan je die altijd hier stellen. Als er direct haast bij is, stel de vraag dan via 0800-0402.