Skip to main content

Van oktober 2019 tot 10 juli 2020 heb ik problemen gehad met mijn internetaansluiting, te lage snelheid, wegvallen, etc. Dat geldt dus ook voor mijn TV ontvanger. Dit was erg irritant. Na 3 nieuwe ISRA-punten, 3x nieuwe interne bekabeling, nieuwe Expediabox, 9 verschillende monteurs over de vloer in de maand juni, 9 conclusies dat de storing in de buitenkabel zit, frustraties om de slechte communicatie over de status van de storing en het indienen van 2 klachten is er op 7 juli geconstateerd door de zoveelste specialist dat de bekabeling van huis naar de centrale niet goed is. Op 10 juli stond er een grondploeg voor de deur en deze hebben de storing alsnog verholpen. 17 juli is de storing afgemeld.

Tijdens de storingsperiode heb ik me netjes aan mijn contractvoorwaarden gehouden, namelijk de maandelijkse abonnementskosten betalen. KPN heeft, buiten de gesprekken met de monteurs en een noodpakket op 13 juni, niets laten weten. Op de 2 klachten die ik heb ingediend is geen reactie gekomen. 

Moet ik nu een klacht in gaan dienen omdat er niet op klachten gereageerd wordt?

Admin: titel aangepast i.v.m. vindbaarheid.

Dag @JoostSew. Dank je wel, allereerst, voor het doen van je verhaal hier. Ik kan me levendig voorstellen dat je (op zijn zachtst gezegd) baalt dat je gedurende zo'n lange periode problemen had met je internetverbinding. Nu lees ik dat het aan de buitenkabel bleek te liggen en er op 10 juli werkzaamheden zijn verricht, waarna de storing is verholpen. Je geeft aan dat je twee klachten hebt ingediend over onder andere het gebrek aan communicatie over het probleem. Je hebt daar tot op heden geen reactie op gehad, begrijp ik. Voor ik op de zaken vooruitloop, wil ik graag eens in de notities duiken. Dan kan ik kijken wat er al besproken is en of je klachten wel zijn ontvangen. Hoe heb je die precies ingediend? En zou je je postcode/huisnummer, klantnummer en de naam van de contracthouder kunnen toevoegen aan je profiel? Geef me een seintje als je dit hebt gedaan.


@Natasja 

De profielgegevens heb ik bijgewerkt. De klachten zijn ingediend via het digitale klachtenformulier. Per mail heb ik een bevestiging gekregen met daarin mijn ingevulde omschrijving en een melding dat er binnen 10 werkdagen telefonisch contact wordt opgenomen. De klachten zijn 29 juni en 3 juli (aanvulling op de klacht van 29-6) ingediend.


Hallo @JoostSew. Ik zie de klacht die je hebt ingediend op 29 juni wel terug aan deze kant en dat hiernaar is gekeken. Op 13 juli heeft mijn collega je gebeld hierover, maar kreeg geen gehoor. Kun je dit bevestigen? Eerlijk gezegd is voor mij ook onduidelijk waarom er daarna niet opnieuw contact met je is opgenomen. Ik heb je klacht doorgenomen en ik begrijp je punten. Ik vraag me alleen af wat je graag zou willen. Wil je dat er gekeken wordt naar coulance voor de verbindingsproblemen in de periode van oktober 2019 t/m juli 2020? Dan kan ik dit namelijk opnieuw onder de aandacht brengen bij de collega die de klacht in eerste instantie in behandeling heeft genomen.


Beste Natasja,

 

Op 13 juli ben ik niet gebeld (op mijn GSM!).

 

Coulanceregeling is het minste wat er door KPN geregeld kan worden.

De keren dat ik voor KPN thuis moest zijn hebben mij ook aardig wat gekost. Ik ben namelijk zelfstandige (ZZP’er). 

 

Wat mij nu echt tegenvalt is het feit dat er bij zo'n langdurige storing er binnen KPN niemand op heeft gestaan om zelf initiatief te nemen naar de klant toe voor zo'n coulance regeling of een andere tegemoetkoming in welke vorm dan ook. Als klant voel je je in de steek gelaten en je moet zelf overal achterna. 

Via dit forum heb ik idee dat er nu wel iets gebeurt.


Hallo @JoostSew. Ik heb me in je klacht verdiept en ik heb je in een privébericht een voorstel gedaan voor een vergoeding. :slight_smile:


Dag @JoostSew. Ik heb nog geen reactie ontvangen op mijn voorstel. Klopt dat? Is de vergoeding inmiddels via een andere weg geregeld? Ik lees het graag. 


Hallo @JoostSew, inmiddels hebben we contact gehad via een privéconversatie. Daarin handelen we het verder af. Ik markeer daarom in dit topic een ‘Beste antwoord'. 


Reageer