Skip to main content

Nu had je met kpnnetwerk al veel verwarring. Kpnnetwerk en kpn zijn twee verschillende bedrijven, maar dat verschillend “zien” de meeste mensen niet, omdat in beide namen “kpn” staat.

Telecomprovider KPN en pensioenfonds ABP hebben gezamenlijk het glasvezelbedrijf Glaspoort opgericht. Glaspoort is een zelfstandig bedrijf dat zich bezighoudt met de aanleg en het beheer van glasvezelnetwerken, vooral in dorpen, kleine kernen en op bedrijventerreinen.

Om nu nog méér verwarring te krijgen dat er nu al is, is er weer een “nieuw” bedrijf “opgericht” waar géén kpn meer in voorkomt: Glaspoort. Kpnnetwerk òf glaspoort het is één pot nat. Het beestje heeft alleen een andere naam maar nog dezelfde poppetjes en dezelfde streken.

Dat hebben ze speciaal gedaan voor jou @gensnet , Maar weer mislukt, je hebt het door.😜😜😜😜😜😜

Maar ABP is de feitelijke geldzak en KPN betaald voor het gebruik, dit moest dus wel in een ander bedrijfs profiel komen, KPN netwerk zitten de KPN centjes in, en er is niks vreemds aan deze constructie die ze wel effe voor jou verborgen hebben kunnen houden, ze zijn namelijk al een poosje bezig en er zijn al heel veel adressen aangesloten op de glaspoort kabel.🙀🙀🙀🙀🙀🙀🙀