Skip to main content

Sinds 23 oktober de blije gebruiker van een 200MB glasvezelverbinding, die tijdens het gebruik toch iets te langzaam blijkt te zijn. Upgrade aangevraagd naar 1 GB, zodat het hele gezin aangenaam kan internetten, terwijl ik door Corona thuis aan het werk ben.

De 1ste monteur is langs geweest om het glasvezel kastje te vervangen, alleen kon deze niet direct geregistreerd worden. Inmiddels 3 weken en 2 monteursbezoeken verder, blijkt dat KPN Netwerk nog steeds geen internetsignaal door geeft.

Bellen met 0800-0402 geeft geen oplossing behalve weer een monteur langs sturen, die dezelfde conclusie trekt als voorgaande monteurs. Ik krijg te horen nog even geduld, maar dit is dus al 3 weken aan de gang.

Bellen met de helpdesk brengt mij niet verder…

Met kunst en vliegwerk lukt het nog aardig om mijn werk te doen, maar mijn geduld is echt helemaal op!

Wie weet er een oplossing?

Hoi @Bertschaap1973 . Welkom op het forum.

Wat een ellendige situatie. Ik lees dat er weer een monteur zou komen? Heeft die het dan wel kunnen oplossen?


Hoi Erwin,

Helaas niet! Het gaat kennelijk mis op een hoger niveau.

Mijn glasvezel kastje is wel aangemeld, maar in de systemen loopt het internetsignaal nog over mijn “oude kastje”. Resultaat is dat het signaal dus niet mijn nieuwe kastje bereikt. Dit blijkt dus al 2 weken bekend te zijn op desbetreffende afdeling, maar schijnt veel uitzoekwerk te zijn.

De specialisten moeten dit dus gaan uitzoeken, bij een oplossing moet er wellicht weer een monteur komen.

De monteur van gisteren is hier overigens anderhalf uur mee bezig geweest, om het hele verhaal voor mij en zichzelf duidelijk te krijgen.

 

Groet,

 

Bert


Ik zie dat je je profiel al hebt ingevuld en ik heb je gegevens er bij gepakt. Er staat al een behoorlijke waslijst aan informatie.

Ergens zijn inderdaad niet de juiste apparaten gekoppeld. Dit is nu in behandeling bij een speciale afdeling. Ik vrees dat we daar op moeten wachten. Dit wordt sowieso volgende week moet ik je helaas vertellen. 


Hoi Erwin,

Dit probleem is op 29 november al geconstateerd, door de 1ste monteur die langs is gestuurd om het probleem op te lossen! Inmiddels is dit dus weer 3 weken geleden.

Hoe lang moet dan zoiets duren, voordat een door KPN veroorzaakt probleem is opgelost.

Vandaag alweer een half uur aan de telefoon gehangen, om het noodpakket weer te laten updaten voor wat betreft. Om uiteindelijk ivm een storing een uur later weer terug te moeten bellen.

Dit hele verhaal is zo kansloos. Qua klantvriendelijkheid krijgt KPN van mij een hele dikke onvoldoende.

Hoop op een hele snelle oplossing…

Groet,

 

 

Bert


Ja, dit verdient geen schoonheidsprijs.  Als het goed is hangt daar dus een nieuwe NT? Kun jij daar het serienummer van opzoeken en aan mij doorgeven?

(geen garanties maar ik ga dan via een zijweg proberen om dit gerepareerd te krijgen)

 


Hoi Erwin,

zojuist is monteur nummertje 4 zonder resultaat vertrokken, probleem is nog steeds dat kastje van mijn “oude” 200 mb aansluiting staat aangemeld op de glasvezel lijn.

De KPN Backoffice is al 4 weken bekend met dit probleem, kan hier helemaal geen begrip meer voor opbrengen.

Ga het tegoed van het noodpakket maar weer verhogen, zodat wij tijdens de kerstdagen in ieder geval tv kunnen kijken.

 

Bert


Hoi @Bertschaap1973 . Beetje mosterd na de maaltijd dat ik zo laat reageer maar klopt het dat het sinds eind december allemaal is gaan werken?