Skip to main content

Hallo,

 

Sinds enkele dagen haperende tv. Sinds thuiskomst vanmiddag geen internet meer.

Diverse malen de experiabox en tv ontvanger opnieuw gestart, zo ook de 4 g ontvanger.

(Woon in het buitengebied)

Naar helaas. Geen succes. WiFi blijft knipperen , internet brand niet en service is rood.

Hellup

Welkom op ons KPN Forum @Plattelandsvrouwtje! Bedankt voor je bericht. Zo te horen gaat er iets niet helemaal goed met de verbinding thuis. Heb je het modem al eens helemaal gereset? Koppel in dat geval het buitengebied modem even los, wacht tot het modem helemaal is opgestart en sluit dan het 4G modem weer volgens instructie aan. Hulp bij installatie vind je hier r4G-modem aansluiten]. 

Mocht dit niet baten, dan is de snelste oplossing om even met ons te bellen. Je kunt ons bereiken op 0800-0402 (gratis). 
Wij helpen je uiteraard ook graag mee, al kan een reactie hier wat langer op zich laten wachten. Mocht je voorkeur hebben voor dit Forum, vul dan je gegevens in op je profiel. Postcode, huisnummer, klantnummer en de laatste 3-cijfers van je bankrekeningnummer hebben we nodig. Je mag de laatste 3-cijfers toevoegen aan 'Persoonlijke opmerkingen’. Laat je een berichtje achter als je dit gedaan hebt?


Ik wil even zeggen dat we heel goed geholpen zijn.

Fijne communicatie, oplossingsgericht en verbinding sneller hersteld dan verwacht.

Ook de tussentijdse oplossingen die geboden zijn om de tijd te overbruggen waren enorm gul.

 

Een dikke pluim voor KPN!


Wat super fijn om te lezen, @Plattelandsvrouwtje daar doen we het voor! Heel lief dat je de moeite hebt genomen om deze dikke pluim uit te delen: dank je wel! :blush: