Skip to main content

Beste KPN.

Ik zit nu al 7 dagen zonder internet TV en telefoon.

Na diverse keren bellen niet veel wijzer geworden.

Iedere keer het advies om af te wacten en geen verklaring omtrent de storing.

Mijn vraag is wat is er aan de hand en hoelang gaat dit nog duren.

Dit is volstrekt onacceptabel.

 

Admin: privégegevens verborgen

Er zijn geen algehele storingen bekend in Rotterdam op dit moment. Kan je wat meer vertellen? Je hebt blijkbaar glasvezel aan de tag te zien. Heeft het eerder wel gewerkt? Welk glasvezel kastje heb je en welke lampjes branden daarop?


Ik heb het zwarte kastje.

Het lampje alarm brand en het bovenste lampje.

Het heeft tot en met 13/01/2023 prima gewerkt.

De onder buurvrouw heeft ook glasvezel met dezelfde storing.

 

Groet Marco

 


Goedemiddag @Ocram1966, welkom op ons forum! Als helemaal niets werkt is het advies de stappen op www.kpn.com/storing te doorlopen, als je het daarmee niet op kunt lossen is het het handigst even met ons te bellen op 0800-0402. Mijn collega's daar kunnen dan altijd even met je meekijken!

Ik begrijp dat je hen al gesproken hebt, wat is daar uit gekomen?


Daar is niets uitgekomen 

Alleen dat zij wel een storing zien

En dat deze nog niet opgelost is 


Ah, daar heb je natuurlijk ook niet veel aan. Ik kan niet meer in zien dan onze telefonische collega's maar misschien kunnen we wat duidelijkheid scheppen.
Kun je je gegevens invullen in je profiel en hier een seintje geven als dat is gebeurd?


Profiel is ingevuld 


Bedankt! Ik heb gekeken, zie de storing inderdaad ook en de verwachtte eindtijd staat voor nu op 19-01-2023 21:45. Hopelijk vanavond dus, maar het is een inschatting, dus het kan ook eerder of later worden dan dat. 

De storing staat ook aangemeld op onze storingspagina. Daar kun je ook aangeven om per SMS op de hoogte gehouden te worden. Dan ontvang je vanzelf bericht wanneer het is opgelost. 🙂


Ja dat is nu juist het probleem 

Er staat storing en de tijd word iedere keer met vier uur verschoven  

Dit is al vanaf vorige week vrijdag zo.

Dus daar wordt je niet wijzer van


Ah ja, dan snap ik dat je duidelijkheid wilt. 😅 Ik heb het nagevraagd bij onze storingsdienst, zodra er duidelijkheid is laten we dat hier weten! 

Ik zie gelukkig wel dat je MB's hebt ontvangen om de periode zonder diensten thuis te overbruggen. Als je een geschikte smartphone hebt, dan kun je daar ook een hotspot op aanzetten. Zo kunnen andere apparaten ermee verbinden, en kun je daar ook mee internetten. 


Inmiddels hebben wij bericht gekregen dat de storing verholpen zou moeten zijn @Ocram1966 


Net even met het thuisfront gebeld.

Maar deze info krijgen we al om de vier uur van de KPN.

Iedere keer hetzelfde steeds met vier uur opgeschoven.

De situatie is nog steeds hetzelfde


Net even met het thuisfront gebeld.

Maar deze info krijgen we al om de vier uur van de KPN.

Iedere keer hetzelfde steeds met vier uur opgeschoven.

De situatie is nog steeds hetzelfde

Rotterdam, zit daar niet het hoofdkantoor van KPN, zouden ze last hebben van dezelfde storing als jij?

🤣😂🤣


Ik hoop het


@Ocram1966 Ik zie het. 😥 Dat schiet niet op. Ik heb het weer teruggekoppeld aan de storingsdienst, hopelijk hebben die concrete informatie. We houden je op de hoogte! 


👍👍


@Ocram1966 Ik heb terugkoppeling! Hij zou opgelost moeten zijn, maar de storing was nog niet afgemeld. Dat is nu wel gebeurd. Het lukt me niet goed om de verbinding bij jullie goed uit te meten, heeft het thuisfront nog steeds helemaal geen diensten? Zo niet, wil je ze vragen om het modem even van de stroom te halen, 2 minuten te wachten, en het dan weer aan te sluiten? Ik ben benieuwd of alles dan online komt. 


ga ik doen


werkt nog steeds niet.

ga nu vergadering in kan over anderhalf uur pas reageren.

 


Dank voor het testen! Ik ga het doorgeven en houd je op de hoogte. Succes met de vergadering! 


@Ocram1966 Terugkoppeling van mij voor als je klaar bent met vergaderen: zou je aan het thuisfront door willen geven of ze ook het glasvezelpunt in de woning willen herstarten? Ook door deze van de stroom te halen, 2 minuten te wachten, en dan weer aan te sluiten. Wellicht zit het hem daarin, dat het glasvezelpunt nog niet snapt dat alles weer online zou moeten zijn. Ik duim dat dit het oplost.

Mocht dat niet werken, wil je dan het 06-nummer waar je bereikbaar op bent in je forumprofiel zetten en hier een seintje geven wanneer je dit gedaan hebt? Dan moet ik een ticket aanmaken, zodat het door de specialisten opgepakt wordt en/of er een monteur naar jullie toe moet. Wellicht zit er dan toch in de kabel tussen de wijkkast en jullie woning iets niet goed bijvoorbeeld. Mochten in de tussentijd nou toch meer mensen bij jullie in de buurt ook melden dat de problemen niet opgelost zijn, dan wordt het weer een storingsmelding. 

Excuses dat het zo lang duurt, hopelijk is het einde nu in zicht! 


Werkt nog steeds niet 

Telefoon nummer is toegevoegd 


Bedankt! Het ticket liep meteen door op het inplannen van een monteur, dus ik heb de eerst mogelijke optie gekozen: maandag 23 januari tussen 8:00 - 12:00. Je ontvangt hier ook een bevestiging van per mail. Mocht dit moment nou niet goed uitkomen, dan krijg je in de mail ook een link waarmee je de monteur kunt herplannen. Hopelijk is het dan snel opgelost, en redden jullie het in de tussentijd met de databundels! 


Afspraak is goed 

Data bundels zijn nogwel voldoende 


Even een update. 

Twee dagen voor niets thuis gebleven 

Gisteren kwam de KPN monteur mij vertellen wat ik al een week land aan de kpn helpdesk heb verteld , dat de storing buitenshuis ligt omdat er geen signaal op de kabel staat 

De beste man heeft gelijk de glasvezel club ingeschakeld 

Deze hebben mij terug gebeld en mij verzekerd dat er zeker een monteur langs moest komen

Ik uitgelegd wat de kpn monteur had gezegd maar nee hij moest komen 

Hij zou om 10:00 hier zijn maar hij belde om 13:00 dat het niet nodig was want hij had gemeten en er stond geen signaal op de kabel dus de storing lag buitenshuis 

Hij zou het doorgeven aan de storingsdienst.

Dus status onveranderd en twee vakantie dagen naar de klote 


Jeetje, dat loopt niet heel soepel. 😥 De monteur die ik aan had gestuurd is er één van ons, en die heeft dus de glasvezelpartij aangestuurd (KPN Netwerk). Die hebben dus weer een eigen monteur aangestuurd, maar die hoefde dus ook niet langs te komen? 

Erg apart. als die het doorgegeven heeft aan de storingsdienst dan pakken die het verder op, maar ik had het op zijn zachtst gezegd ook prettiger gevonden als die storing geregistreerd was voordat alle monteurs aangestuurd werden. Sorry hiervoor, dat had beslist soepeler gekund. 

Houd je me op de hoogte? Mocht je nog hulp of databundels nodig hebben, laat het weten!