Skip to main content

Sinds twee weken valt mijn internet regelmatig helemaal weg. Herstelt vaak ook vanzelf weer naar paar minuten. Het betreft zowel om Wifi of bekabeld.

Wat doen de lampjes op het modem op dat moment? Maakt u gebruik van een draadloze verbindingset? 


 


Ik weet niet wat de lampjes doen als het uitvalt. Ik heb een foto toegevoegd

 


 


De melding is dat de breedband eruit ligt.  Zowel desktop (bekabeld) als laptop (wifi). 


Ik heb zelf de afgelopen week ook het zelfde probleem. Afgelopen maandag 2 monteurs over de vloer gehad en dinsdagmiddag kwam de eerste specialist, deze hebben een aantal zaken al vervangen en volgende week dinsdag komt de volgende “specialist”. Bij mij gaat het voornamelijk over het bekabeld internet, de wifi valt niet uit maar is behoorlijk traag. Daarnaast hebben wij wel een fritzbox en glasvezel, maar misschien hebben we het zelfde probleem. Terwijl het internet het perfect heeft gedaan tot vorige week woensdag. Nu zijn wij pas sinds 1-3-2021 aangesloten bij KPN maar er is nog niks goeds van gekomen. 

Kortom: Ik lees graag even mee voor een oplossing. Nu kan er al een volledige week niet vanuit huis gewerkt worden en duurt het nog een kleine week voordat de volgende monteur komt. Onwijs vervelend en frustrerend. 


Hi @Jarnetje, lastig dat internet geregeld wegvalt, goed dat je een seintje geeft. 

Dankjewel voor de foto. Net als Nick ben ik benieuwd naar wat er met de lampjes van de Experia Box gebeurt op het moment dat je internet wegvalt. Dat vertelt ons veel over wat er aan de hand is. Gebeurt het wegvallen van internet tegelijk op verschillende apparaten? En kan je ook jouw gegevens invullen in jouw forumprofiel? Dan kan ik de verbinding voor je nakijken.

 

@MrLars_ Jammer dat de start van jouw abonnement stroef verloopt. Ik lees dat de nodige actie inmiddels ondernomen is, mooi zo -dat is belangrijk. Lees hier ook gerust mee, hoewel ik niet zeker weet of de oorzaak hetzelfde is. Ik lees ook graag hoe het bij jou afgelopen is.