Skip to main content

Goedemiddag,

Op dit moment hapert mijn IPTV Smarters Player Lite - welke is geïnstalleerd op een tvbox- tijdens het kijken van bijvoorbeeld een voetbalwedstrijd. Het beeld blijft achter op het voetbalcommentaar? Daarnaast loopt het geluid en beeld niet synchroon bij het kijken van het journaal bijvoorbeeld. Wij hebben KPN als provider met alleen een internetpakket van 200 Mbit/s. Kreeg opeens ook een DNS-melding ondanks een bekabelde netwerk, maar deze was snel weer uit het beeld verdwenen? Kortom, is de KPN-verbinding instabiel? Diverse malen de KPN-box 12 gereset al dan niet i.c.m. de tvbox zonder enig resultaat.

Hi @Banjer1! Welkom op het forum. Ik kan met de gegeven informatie niet direct vertellen waar het aan ligt. Wel heeft vrijwel iedere moderne tv een functie ingebouwd om lipsync problemen op te lossen. 

zou je wat meer willen laten weten over de apparatuur die je hebt? Welk merk en type tv je hebt. Welke tvbox je gebruikt? 

Verder zou instabiliteit van de verbinding niet alleen te merken zijn op tv. Dan zou je ook problemen ervaren met wegvallende wifi. En zie je op het modem vaak zo nu en dan een rood lampje. Is dat het geval?


Hallo Bram,

Het betreft een Samsung smart TV type: UE43RU7440S icm een Formuler Z10 Pro Max en een KPN Box 12. 


@Banjer1 de makkelijkste om mee te beginnen is de audio instellingen van je Samsung tv. Op deze website over het instellen van een vertraging staat hoe je dit doet.