Skip to main content

Bij het graven in onze tuin hebben we de kabel geraakt en die is nu doormidden. Wie kan me helpen? KPN gebeld, maar niemand weet het en je wordt verwezen naar KPNNetwerk. Maar als je daar het keuzemenu volgt en kiest voor storing, krijg je een bandje die je verteld dat je de storing moet melden bij je provider (ook KPN in mijn geval) en verbreken ze automatisch de verbinding! Ok, en nu dan? Ik wil gewoon een monteur inplannen.. iemand enig idee?

Welkom bij ons op het forum @MLK1976, het hangt er een beetje vanaf hoe en wie de kabel heeft geraakt. Als het een aannemer is die bij werkzaamheden n de buurt de kabel heeft geraakt, zal die zelf contact opnemen met KPN NetwerkNL om de kabelbreuk door te geven zodat er aan gewerkt kan worden. Als je zelf, als particulier, in de tuin bezig bent geweest en daarbij de kabel hebt geraakt geef je dit door aan jouw provider (dat zijn wij in dit geval begrijp ik). 

Als je belt met 0800-0402 kunnen de collega's het snelste met je meekijken en via het technische systeem een melding doorzetten naar de specialisten zodat ze hier met je naar kunnen kijken. Dat is de snelste manier hiervoor. Je kunt ook je forumprofiel volledig invullen en een seintje geven als je dat gedaan hebt, dan kunnen wij ook met je meekijken.


Hoi Jasper,

Dank voor je reactie.

ik heb in het telefoonmenu bij KPNnetwerk gekozen voor optie 3 overige vragen. Na een flinke wachttijd krijg je wel iemand aan de lijn die je keurig helpt. Inderdaad, normaal gesproken loopt dit via de Provider. Die moet opdracht geven aan KPNnetwerk. ( als ze dat niet weten of begrijpen, zou ik toch even volhouden in je gesprek met hun). KPNnetwerk schakelt je door met een schadehersteller, ook daar sta je erg lang in de wacht. Maar uiteindelijk krijg je iemand aan de lijn die een opdrachtbrief aanmaakt voor een monteur. Als het goed is, gaat dat wel weer lekker snel. 1 a 2 werkdagen. Je moet dus even door het telefoon-oerwoud heen met wat geduld, maar dan komt het wel in orde. Ik hoop dat de volgende lezers hier iets aan hebben. Vriendelijke groeten!


Dat klinkt goed, je bent (uiteindelijk) op de juiste plek uitgekomen en zijn er vervolgstappen gezet! Ik ben benieuwd hoe het afloopt, laat je ons het resultaat weten van de werkzaamheden? Ook als we iets anders voor je kunnen doen weet je ons te vinden, we denken graag met je mee :slight_smile:


De monteurs zijn geweest en alles werkt weer! :thumbsup:


Dat was wel heel erg snel! De 1-2 werkdagen die je noemde vielen nog mee dus, heel fijn. Ik ben blij dat het is opgelost en dat het nu weer werkt, veel plezier met de herstelde verbinding en je weet ons te vinden als we meer voor je kunnen doen!