Skip to main content

Ik wil graag een klacht indienen

0800-0402.


Hallo @Ezraelya ,

Een klacht kun je via de website indienen:

https://www.kpn.com/service/klacht-of-vraag-indienen.htm

 

Verder kan het ook telefonisch of per chat: 

KPN is dus gewoon hiervoor bereikbaar per telefoon : 0800 - 0402. 

 

Bij te grote drukte heb je met de chat een alternatief.  

De chat bereik je via :

https://www.kpn.com/service.htm
 

Kies een onderwerp.

Tik dan op  : Ik heb een andere vraag 

(en dan helemaal naar beneden scrollen) 

 


Goedemorgen, 

Hoe kan het zijn als ik een nieuwe klant ben dat ik een abonnement kan afsluiten met een lagere prijs dan ik mijn contract wil verlengen als jaren lange trouwe klant een veel hogere prijs moet betalen na een half jaar?? 

Ik begrijp het niet. 

Groeten Mirjam


Nieuwe klanten krijgen bij alle providers al jaren een leuke welkomstbonus. Die heeft u dus ook gehad. Als iedere bestaande klanten korting zou krijgen dan moeten de prijzen omhoog.  Zo simpel is het. Wilt u dus goedkoop dan moet u ieder jaar overstappen. 


Wat een onzin zeg, je kunt je klanten toch ook belonen als ze al zo lang klant zijn. Met een beloning hou je ook je klanten binnen. Nu gaan ze op deze manier alleen maar weg 


Het aantal overstappers is niet zo groot dus is dit financieel haalbaar.  2.5 miljoen klanten bijvoorbeeld € 10,00 korting geven kost miljoenen en dat kan kpn niet betalen. Met goede kwaliteit hou je klanten binnen niet met de prijs. Maar waarom stap je niet over als het te duur wordt?


Wat een onzin zeg, je kunt je klanten toch ook belonen als ze al zo lang klant zijn. Met een beloning hou je ook je klanten binnen. Nu gaan ze op deze manier alleen maar weg 

Hallo @Mirjam Huisman voor bestaande klanten zijn er maandelijkse leuke aanbiedingen en acties bij KPN, zorg dat de ontvangst van nieuwsbrieven aan staat en je wordt regelmatig op de hoogte gehouden.

Â