Skip to main content

Goedemiddag,

Sinds drie weken valt ons WiFi netwerk regelmatig weg. Er is 2x een monteur geweest om het probleem op te lossen dat is helaas niet gelukt. Vanmorgen opnieuw gebeld met het speciale telefoonnummer en de code doorgegeven. Men gaf aan dat er een specialist moest komen en ik zou worden teruggebeld met een concrete afspraak. Ik ben teruggebeld en er zou vanmiddag tussen 15.00-17.00 uur iemand langskomen met meer specialisme. 

Ik heb hiervoor een afspraak van mijn werk afgezet omdat ik morgen online les moet geven en dus een goede internetverbinding nodig heb. Nu ben ik net gebeld dat er nu helemaal niemand langskomt maar dat er pas op 17 februari 2022 een monteur (specialist) kan langskomen. Ik vind het echt heel vervelend dat men mij onjuiste informatie heeft verschaft waardoor ik een afspraak heb moeten afzeggen. Maar ook het feit dat ik morgen online les moet geven terwijl men internetverbinding op dit moment erg onstabiel is.

Nu neem ik degene die mij belt dit niet kwalijk maar ik vind op zijn minst dat KPN met een tegemoetkoming moet komen.  Bij de eerste melding kregen wij een grote hoeveelheid mb's zodat wij onze smartphones als hotspot konden gebruiken. Maar dat is nu niet meer aangeboden. En dat vind ik onacceptabel, het duurt nu nog minstens 1 ½ week voordat er iemand kan komen om het probleem op te lossen. 

Dus ik wil weten welke tegemoetkoming KPN aanbiedt voor de afgelopen week en de komende periode zolang ons WiFi netwerk steeds wegvalt.

Ik wacht uw spoedige reactie af.

Met vriendelijke groet,
Karin Makkinga

Misschien kunt u een noodbundel krijgen als u ook mobiel afneemt bij KPN. Anders misschien vragen of u mag meeliften op de wifi van de buren?


Hallo @KarinM, welkom op het KPN forum! Balen dat je problemen met jouw verbinding ervaart. Ik begrijp uit jouw bericht dat de nodige stappen zijn uitgezet. Ik snap ook dat het vervelend is om nog tot 17 februari zonder goed werkend internet te zitten. Helemaal als je verwacht had dat de monteur 8 februari nog langs zou komen. Helaas lopen dingen soms anders dan gepland. Maar ik snap heel goed dat je nu graag een tussentijdse oplossing wilt.

Ik kan niets beloven. Maar ik kijk graag even met je mee. Zou je je forumprofiel willen aanvullen met je postcode, huisnummer, geboortedatum en klantnummer? De gegevens in jouw profiel zijn alleen zichtbaar voor jou en de moderators. Geef je hier een seintje als je dit gedaan hebt?