Skip to main content

Volgens de website van KPN  is al een halfjaar glasvezel van kpn op ons adres beschikbaar.

omzetting zou via chat mogelijk zijn. Helaas wordt daar direct verwezen naar het algemene telefoonnummer. 0800 0402. Chat afgesloten.

nu doet zich het volgende voor: kpn stelt dat pas een glasvezelabonnement kan worden afgesloten nadat kpn netwerk binnen in huis een aansluiting heeft gerealiseerd en geeft een telefoonnummer van KPN netwerk.
KPN netwerk stelt dat ze pas een aansluiting binnen in huis gaan aanleggen nadat je eerst ergens een glasvezelabonnement hebt afgesloten. Dit is nogal kafkaesk maar het is wel de informatie die ik krijg.

Het verbaast me dat kpn klantenservice geen tweede lijn kent om dit probleem uit te zoeken. Nu krijg   Ik na lang wachten het antwoord dat ze het ook niet weten. Citaat: “heel vreemd”

De informatie moet haast wel onjuist zijn maar het is nu wel de feitelijke situatie. Als er toch geen glasvezel beschikbaar is dan is dat ook prima maar waarom dan hartnekkig onjuiste vermelding op de website?

Situatie is nu dus dat je de glasvezel nog niet in huis hebt liggen maar wel voor de deur/tuin.

Dan is het simpel, is er op https://www.kpnnetwerk.nl/ een positieve uitslag dat er glasvezel beschikbaar is en staat er op https://www.kpn.com/shop/internet-tv/internet-tv dat je glasvezel kan afsluiten moet je gewoon een omzetting aanvragen, geen vragen stellen over het afmonteren of naar binnen brengen, daar komen ze vanzelf achter of je belt er na de bevestiging nog even achteraan.

Je kan ook even wachten op een moderator, die kan het ook in gang zetten.


Ja, je moet via de klantenservice een migratie van drager aanvragen,  netwerk wordt dan automatisch aangestuurd en krijg je van hun een voorstel voor een monteursafspraak. 


Hi @Kanselaar! Ik zie dat je in een ander topic al een antwoord op je vraag hebt gekregen. Daarom sluit ik deze. Als je verdere vragen hebt wil ik je vragen in het andere topic deze te stellen.