Skip to main content

Op verzoek van KPN planning afspraak van de vrijdag wordt niet gehaald, ingepland voor de zaterdag 4 april van 10:00 tot 12:00 uur. Hele dag gewacht, geen KPN monteur verschenen, geen afmelding gehad KPN planning. Wel 's-avonds via de mail een KPN-monteurs bon gekregen dat de werkzaamheden waren verricht ???? Hoezo verricht , Geldbedrag €0,00 en bekijk het maar !!!

Hoe nu verder? 

Als ik kijk naar de vele berichten van “KPN-monteur komt niet opdagen”, vermoed ik al de oplossing, gewoon opnieuw plannen en met de "pet in de hand” wachten dat de KPN-monteur ook daadwerkelijk verschijnt. Het is net Corona, je weet niet waar je aan toe bent KPN !! 

Theo Balk

 

@TOBALK Hallo Theo, dat klinkt als een erg onduidelijke situatie inderdaad. Er staat geen achtergrondinformatie over wat er aan de hand is (of was) in je topic, waardoor dit meer algemene uitleg is: Het gebeurt wel vaker dat de monteur buitenshuis werkzaamheden verricht, omdat het probleem daar zit. Echter belt de monteur gewoonlijk wel even zo gauw hij iets gedaan heeft of wanneer hij klaar is. Dat is nu ook niet gebeurd, je hebt dus alleen een afmelding ontvangen in de vorm van een monteursbon. Het spijt me van de onduidelijkheid!

Waar is de monteur voor ingepland, dus wat was er aan de hand en hoe gaat het daar nu mee? Als je wilt dat ik nakijk wat ik over de werkzaamheden kan zien, geef me dan vooral een seintje. Als je je forumprofiel dan zo volledig mogelijk invult, kijk ik er voor je naar.


Hallo Alexandra, 

Probleem is slechte glasvezelverbinding, ga qua snelheid en stabiliteit er niet op vooruit. Wifi verbinding op eerste en zolder etage valt vaak compleet weg.

en geen oplossing gemaakt voor telefoonaansluiting. 

geen nieuwe Modem gekregen ? Was wel toegezegd door eerste KPN monteur ( zie onderstaand bericht)

_____________________________________________________________________________________________

Opmerking monteur Klant wil voornamelijk advies. Er loopt een kabel vanaf het isra, door twee isra doosjes naar een v8. Klant is al benaderd om glasvezel naar binnen te brengen en wacht op een afspraak daarvoor. Daarmee zou het beoogde werk, zie omschrijving, voor niets gebeuren, want de glasvezel wordt op de huidige plaats van modem aangesloten. Uitgelegd dat hij dan ook een minimum van 100mbit heeft en een nieuw modem met eventueel sw punten waardoor alles zou verbeteren. De (2e) analoge telefoon wordt dan vervangen door een extra dect handset. Klantakkoord ivm corona crisis:

 


hoe gaat dit nu verder ?


Goedenavond @TOBALK, in zo'n situatie had de monteur wel bij je thuis langs moeten komen inderdaad. Gek dat dit niet is gebeurd. Ik zie dat je nog geen gegevens in je profiel hebt gezet, waardoor ik nu niks voor je kan doen. Als je je forumprofiel dan zo volledig mogelijk invult en me een seintje geeft zo gauw je dit hebt gedaan, kijk ik er voor je naar.


Forumformulier ingevuld. 

Wacht op verdere actie KPN.


@TOBALK Dankjewel, ik heb je gegevens erbij gepakt. Ik zie inderdaad dat de monteur de opdracht heeft afgemeld zonder contact met je op te nemen. Excuus hiervoor, want dat is natuurlijk niet de bedoeling. Ik heb een melding voor je aangemaakt om dit verder op te lossen. Mijn collega's nemen binnen enkele werkdagen contact hierover met je op. Ik hoor graag hoe het verder is afgelopen, laat het ook gerust weten als je vragen hebt.


Ik krijg weer deze melding via de mail met niet nieuwe informatie,  vreemd? 

Tot nu toe heb ik geen reactie gehoord van kpn , zij zouden contact met mijn opnemen tot op heden donderdag 19:00 uur niks gehoord. 

Theo Balk


@TOBALK Ik vermoed dat je een bevestiging van de klacht gekregen hebt, of dat het doorgezet is, dat dat de melding is die je bedoelt. Ik zie dat 't doorgezet is naar de juiste afdeling en vanuit daar verder actie ondernomen wordt. Als je toch vragen hebt, laat het gerust weten.


De teamleider monteurs heeft gebeld in de avonduren en gevraagd te reageren. Voicemail ingesproken tot op heden niks verder gehoord. 

Theo Balk


Het blijft een probleem om te komen tot een afspraak met een KPN monteur. 

Je wordt simpelweg niet terug gebeld, waarom niet ???

Je blijft heen en weer e-mailen, je spreekt voicemail in van e Teamleider monteurs om te komen tot een afspraak, deze meldt zich daarna ook niet meer?? 

Hoe nu verder? 

Theo


@TOBALK Dat is niet de bedoeling. Ik heb een melding voor je doorgezet naar de monteursafdeling. Zij kijken er naar en ik verwacht dat ze binnen een paar dagen contact met je opnemen om een nieuwe afspraak te maken. Mocht ik intussen iets horen of terugkoppeling krijgen, dan laat ik je dit weten.


@TOBALK Ik heb al snel terugkoppeling gehad van een collega van de monteursafdeling. Hij gaf aan dat hij contact met je heeft gehad, een monteur ingepland heeft en contact met je houdt om te zorgen dat alles netjes afgehandeld wordt. Ik ben blij dat er nu zo snel actie ondernomen is. Je weet me hier te vinden mocht je nog vragen hebben, en ik hoor graag of alles goed is afgelopen.


Hallo Alexandra , 

Prima KPN MONTEUR langs geweest en problemen zoals het zich nu laat aanzien prima opgelost en uitgewerkt.

We gaan het allemaal proberen en uittesten en heb ik de goede moed dat alles naar behoren zal werken.

Bedankt voor alle inzet in deze, 

Met vriendelijke groet,

Theo Balk

 


Hallo Alexandra , 

Prima KPN MONTEUR langs geweest en problemen zoals het zich nu laat aanzien prima opgelost en uitgewerkt.

We gaan het allemaal proberen en uittesten en heb ik de goede moed dat alles naar behoren zal werken.

Bedankt voor alle inzet in deze, 

Met vriendelijke groet,

Theo Balk

 

Fijn om te horen dat de specialisten snel contact met je opgenomen hebben en de afspraak ingepland hebben. Ik ben blij dat ook de afspraak goed verlopen is, dat klinkt positief! Graag gedaan 🙂 Kijk het rustig aan, en je weet ons hier te vinden als we iets voor je kunnen betekenen.


Hallo Alexandra, 

We moeten helaas constateren dat de glasvezelverbinding niet de gewenste stabiliteit brengt waarop gehoopt was, de  glasvezelverbinding  valt regelmatig compleet weg op alle etages van het huis. 

Dat geldt ook voor de wifi verbinding naar de gsm's toe en ipad. Internetpagina's lopen vast of hebben een bug met het scrollen. Het laden van Netflix duurt langer dan voorheen. 

Conform gemaakte afspraken zou ik graag nu gebruik willen maken van twee Wifi versterkers om te kijken of de situatie hierdoor verbeterd. 

Met vriendelijk groet,

Theo Balk 

Admin: Telefoonnummer verborgen i.v.m. privacy


@TOBALK Hi Theo, jammer om te horen dat de verbinding nog niet zo stabiel is als we hoopten. Het forum is openbaar en voor alle bezoekers zichtbaar, daarom heb ik je telefoonnummer in je bericht verborgen. Het is verstandig om in je berichten op het forum voorzichtig te zijn met je persoonlijke gegevens.

Ik zie dat je intussen ook contact gehad hebt met onze klantenservice. Hoe is het gesprek verlopen en ben je eruit gekomen? Zo niet, dan hoor ik het graag.


Gesprek met klantenservice ging over geen ontvangst 4G op mijn GSM.

Met extra GB databundel is dit probleem waarschijnlijk verholpen.

Problemen thuis wel besproken en WIFI versterkers ter sprake gebracht n.a.v. gesprek TL- Monteurs.

Zou een optie kunnen zijn, verder vond zij mij abonnement aan de lange kant, indien hoger zou dit ook ten goede komen aan de stabiliteit.  Gaan we bekijken , gaat ook weer meer kosten.

Hoe verloopt het traject van de Wifi versterkers nu verder ?

 


@TOBALK Helemaal goed, dank voor de terugkoppeling. Ik heb contact gezocht met de specialist die jouw klacht afgehandeld heeft. Hij heeft je directe contactgegevens toegestuurd waarop je hem kunt bereiken en hij maakt het voor je in orde. Dus de SuperWiFi wordt zo snel mogelijk voor je geregeld, zoals toegezegd.


Geweldig geregeld Alexandra, dank je wederom voor je snelle en efficiente inzet in deze. 

Ga zeker nog even overleggen met specialist, 

Met vriendelijke groet, 

Theo Balk


@TOBALK Graag gedaan! Ik hoop dat 't snel helemaal in orde is, in overleg met de specialist en in combinatie met de SuperWiFi. Alvast een goed weekend toegewenst.