Skip to main content

Goedendag,

Ik heb onlangs mijn eerste faktuur van KPN ontvangen (migratie van Telfort naar KPN) waarin kosten worden doorbelast voor een beveiligingsproduct. Ik heb nimmer verbaal of schriftelijk enige interesse getoond c.q. dit produkt besteld. Hoe kan ik dit laten corrigeren/crediteren?

(KPN - geen email of telefoonnummer)

Graag een advies.

 

Groet

RC

Admin: Reacties afgesplitst en eigen topic voor je aangemaakt

0800-0402 zeg tegen de computer  dat u een medewerker wil spreken. Beveiliging? Staat er niets in  uw contract?


@Jeroen Ruiter

Dank.

Neen, slechts deze tekst uit de faktuur >

TV, Internet & Bellen
Abonnement
Periode 23 nov t/m 22 dec
TFT Internet Instap 28,20
CombiVoordeel 5 euro -5,00
KPN Veilig - Apparaatbeveiliging (12 apparaten) 4,99
Periode 05 nov t/m 22 nov
KPN Veilig - Apparaatbeveiliging (12 apparaten) 2,90
31,09
Totaal incl. btw 31,09

 


U heeft geenkpn veilig aangevraagd of geactiveerd  in MijnKPN? 


Neen Jeroen. Op geen enkele wijze. Ik heb het produkt niet nodig omdat mijn bedrijf hierin voorziet.


Vul je profiel aan met persoonlijke gegevens, zodat medewerkers  toestemming krijgen om je dossier in te zien. Door drukte op het forum kan het even duren voor je reactie krijgt. Via mijnKPN kunt u het alvast uitschakelen,  zodat je er niet meer voor betalen zult (als het goed is).


Ik heb de dossiertoestemming reeds ingesteld. Ik kan via MijnKPN het produkt niet uitschakelen. Een snapshot van mijn abonnement > (geen 2,90 maar wel in de faktuur !)

Ik wacht jullie reactie af. Alvast dank voor je reacties.


Hoi @Ruc, Ik zie dat je sinds de overgang van Telfort naar KPN ineens betaalt voor KPN Veilig, dat is inderdaad gek. Goed dat je het aankaart! Ik zie dat Jeroen je al op weg geholpen heeft, dat is fijn.

Kan je voor mij je forumprofiel invullen? Geef je me een seintje zo gauw je dat hebt gedaan? Dan kijk ik er naar.


Beste Alexandra,

Blij met deze volgende stap. Ik heb mijn forumprofiel bijgewerkt.

Ik verneem graag jouw bevindingen en de vervolgstappen.

 

Dank


@Ruc Dankjewel, ik heb je gegevens erbij gepakt en zie wat je bedoelt. Ik zie dat je voorheen ook al Telfort Veilig had, dat is dan nu KPN Veilig geworden. Maar er staat nu een extra uitbreiding tot 12 apparaten bij, dus dat is wel gek. Ik doe voor de zekerheid even navraag bij een specialist, ik kom erop terug zo gauw ik meer weet.


Hi @Ruc, de uitbreiding naar 12 apparaten klopt, dit is een soort gratis upgrade van KPN Veilig, laat ik maar zeggen :relaxed: Echter hoort de prijs hetzelfde te blijven, dus die €2,90 die je extra betaalde is een foutje. Daardoor zie je die extra kosten ook niet terug in je pakket in MijnKPN. Ik zorg dat die kosten worden verrekend op de volgende factuur, dan klopt alles weer. 


Alexandra,

Als jij ervoor zorgt dat de financiele afwikkeling met terugwerkende kracht als ook in de toekomst weer glad verloopt dan verdien jij mijn lof!

Dank en een beetje vroeg fijne feestdagen toegewenst.


Goedemorgen @Ruc, er staan geen extra kosten voor KPN Veilig aan bij het abonnement, dus de volgende factuur klopt gewoon weer. De voorgaande factuur was gelukkig ook helemaal juist. Ik zorg dat je deze extra kosten terug krijgt op de komende factuur. En als je dan toch iets geks ziet of als je vragen hebt, dan weet je me te vinden.

Dankjewel en ook alvast fijne feestdagen toegewenst! :relaxed:


Beste Alexandra,

Een vervolg. Ik kreeg onlangs van KPN de volgende berichtgeving:

“Helaas vervallen uw voordelen van KPN Compleet. Hieronder leest u waarom de voordelen vervallen en wat dit voor u betekent.

Annulering, opzegging of verhuizing

U hebt 1 van uw KPN producten geannuleerd, opgezegd of verhuisd. Daardoor combineert u geen KPN Mobiel en Thuis meer op uw adres. U krijgt daarom geen KPN Compleet voordelen meer”

Wat betekent dit voor mij wat betreft de abonnementskosten? Ben ik nu duurder uit?

Graag je reactie.

Groet


Hi @Ruc, klopt de berichtgeving dat je iets gewijzigd of opgezegd hebt, waardoor de Compleet voordelen vervallen?

Ik heb even voor je gekeken, op dit moment krijg je 5 euro korting op het TFT Thuis abonnement door CombiVoordeel. Dat komt op hetzelfde neer als KPN Compleet, en deze korting krijg je doordat je meerdere abonnementen op hetzelfde adres hebt. Als de voordelen vervallen doordat je niet meer meerdere abonnementen bij ons hebt, dan vervalt deze €5 korting per maand. 


Hoi Alexandra,

Neen ik heb helemaal niets gewijzigd of opgezegd. Kun je nagaan wie of wat deze mutatie heeft uitgevoerd en de reden? En kun je dan vervolgens de mutatie ongedaan maken want we hebben inderdaad meerdere abonnementen.

 

Dank

Ruc


@Ruc, Ai, dat is niet de bedoeling natuurlijk. Ik kan dit soort wijzigingen helaas niet aanpassen of annuleren, anders had ik dat graag voor je gedaan! Ik raad je aan om even contact te zoeken met onze klantenservice. Mijn collega daar helpt je meteen verder om dit recht te zetten.