Skip to main content

Lampje van router van service blijft op oranje na diverse pogingen en zelfs met een nieuwe router. We hadden opeens dat om 19.45 gisteravond de stop doorsloeg en sindsdien vanaf gisteravond dit probleem. Al diverse keren gebeld. 

Sinds gisteravond 19.45 geen internet, tv niks meer. Het schiet van code 840 naar 845 en dan 846. Van alles geprobeerd en met de medewerkers van KPN maar helaas service op de router gaat weer naar oranje/rood. Maar gisteravond zei een medewerker dat er pas donderdag een monteur langs komt. Ik vind dat zeer en zeer slecht. Een dag wachten oke maar dit moet niet kunnen. Vandaag zelf naar de KPN winkel in Beverwijk gereden voor andere router maar probleem blijft. Weer gebeld maar ze kunnen echt niks betekenen en afwachten tot donderdag voor de monteur. Maar ondertussen zit je dagen zonder internet en tv. In deze tijd moet dat niet kunnen. Maar je betaald wel. Vind dit echt waardeloos. 

 

Admin: bericht naar eigen topic verplaatst


Blijkbaar is er iets niet in orde met de verbinding en is er een monteur nodig. Vanwege de krapte op de arbeidsmarkt is de wachtijd inderdaad langer.  Dat is bij heel veel bedrijven het geval helaas.


Je vergeet te melden dat er al een monteur is gepland. Althans dat schrijf je in een ander bericht.


Ja dat klopt. Maar daar heb ik nu niks aan toch. Kunnen niks zoals vanuit huis werken etc.


Hallo @N.R. Linda. KPN streeft er naar binnen 24 uur een monteur te sturen. Het kan helaas voorkomen dat het langer duurt om iemand langs te sturen. Als je in zo'n geval een mobiel abonnement hebt bij KPN, dan kan daar gratis extra data op worden gezet ter overbrugging.